Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tolerancyjny99

bardzo boje sie, ze nie zdam matematyki na maturze...

Polecane posty

Gość tolerancyjny99

sluchajcie, mam juz 24 lata, jestem totalna noga jesli chodzi o matematyke. marzy mi sie wyjazd za granice, ale najpierw studia tu (angielski b.dobrze, ale nie mam startu, aby sobie ot tak po prostu studiowac za granixa), chcialbym nauczyc sie innego jezyka i w tym czasie sudiowac tutaj. stary juz jestem. czy jest w ogole sens? mam prace (niestala) jestem tylko po LO.... czy studia w moim wieku oplacaja sie? co z ta matma? pomozcie dobra rada:( marze o studiach takich jak anglistyka (tlumaczenia-moje marzenie), sa tez kursy doksztalcajace i wsio stad, z jezykami nie mam problemow duzych co myslicie? dzieekuje za wszystkie opinie!

Gość tolerancyjny99
mialem problemy z nauka i zdawalem poozno liceum, kiedy weszla juz matematyka i jej nie zdalem..... i teraz chcialbym do niej podejsc. juz zlozylem deklaracje itd. tylko nauka... nic nie robie,,,, jestem sparalizowany jak patrze na te cyfry :O wyzwijcie mnie , skrzyczcie, zebym sie za ro zabral :O nie wiem cyz nie za pozno na studia? bo inaczej to nie ma sensu chyba...??? co myslicie? dziekuje za kazda odp

Gość no to sciagaj !!
ja sciagalam i zdalam bez uczenia sie a tez lewa z matmy jestem

tu nie ma co słuchać krzyków. po co to niby. sam wiesz po co chcesz to zrobić i jeśli to Cię nie motywuje żeby się przygotować, to znaczy że ten Twój cel jest zwyczajnie słaby. Jakby Ci naprawde zależało, to byś nie siedział na kafe tylko ze zbiorem Kiełbasy ;)

Gość tolerancyjny99
moze i jest slaby bo zasiedzialem sie w dotychczasowym trybie:O poziom wcale nie jest taki latwy:/ napiszcie co myslicie