Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość guitarman

Jeśli mężczyzna gra na gitarze lub śpiewa, to może miec powodzenie? Czemu?

Polecane posty

Gość guitarman

Hej, mam pytanie: Do kobiet, jak i do mężczyzn (tych, którzy to zaobserwowali, bo sami grają i widzą reakcję kobiet) Właściwie to zawsze wydawało mi się, może przyciągam kobiety tym, że "jestem sobą", jestem mądry, inteligentny i takie tam Gram na gitarze, i właśnie uświadomiłem sobie, że te kobiety z którymi spotykałem się o tym wiedzą. Były ładne i ... no właśnie.. Czy to mogło je przyciągnąć najbardziej? Nie gram w zespole, to był przypadek, że wiedziały, ale wiedziały Czy to jest atut u kobiet? Bo wydaje mi się, że jeśli tak, to chyba zbyt mało z niego korzystam i czy mogłoby mi to pomóc w zdobyciu jakiejś nietuzinkowej kobiety? Mam 27 lat i niewiele doświadczeń, dlatego taka wiedza może mi się przydać. Nigdy nie "wyrywałem lasek" podstępem Ale może po prostu nie zdawałem sobie sprawy z mocy posiadania tego DARU? Kobiety entuzjastycznie reagują chyba na to, dlaczego? Czy może to być skuteczne? umiem też malować robić zdjęcia i śpiewać. Czy i w jaki sposób to wykorzystać w relacjach damsko męskich? Proszę Was o wskazówki i spostrzerzenia

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować