Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guitarman

Jeśli mężczyzna gra na gitarze lub śpiewa, to może miec powodzenie? Czemu?

Polecane posty

Gość guitarman

Hej, mam pytanie: Do kobiet, jak i do mężczyzn (tych, którzy to zaobserwowali, bo sami grają i widzą reakcję kobiet) Właściwie to zawsze wydawało mi się, może przyciągam kobiety tym, że "jestem sobą", jestem mądry, inteligentny i takie tam Gram na gitarze, i właśnie uświadomiłem sobie, że te kobiety z którymi spotykałem się o tym wiedzą. Były ładne i ... no właśnie.. Czy to mogło je przyciągnąć najbardziej? Nie gram w zespole, to był przypadek, że wiedziały, ale wiedziały Czy to jest atut u kobiet? Bo wydaje mi się, że jeśli tak, to chyba zbyt mało z niego korzystam i czy mogłoby mi to pomóc w zdobyciu jakiejś nietuzinkowej kobiety? Mam 27 lat i niewiele doświadczeń, dlatego taka wiedza może mi sie przydać. Nigdy nie "wyrywałem lasek" podstępem Ale może po prostu nie zdawałem sobie sprawy z mocy posiadania tego DARU? Kobiety entuzjastycznie reagują chyba na to, dlaczego? Czy może to być skuteczne? umiem też malować robić zdjęcia i śpiewać. Czy i w jaki sposób to wykorzystać w relacjach damsko męskich? Proszę Was o wskazówki i spostrzerzenia

Gość yoga bir
to z tiebia takij Yanko Miuzy Kant :-) a w chacie masz okrągły stół? i piec kaflowy - babki na to lecom ale tylko te ze srednim bo z wyższym to musisz włanczać paluchem kurek od Jakuzi ;-)

Gość guitarman
beka. bo piec kaflowy mam, skąd wiesz o tym?

Gość superbbbbbb
jesli wyglada jak Slash to tak :)

Gość Mimimam
Bo taki facet ma zainteresowania, robi cos rozwojowego, co jest na plus. Widac, ze nie tylkos iedzi przed telewizorem wzerajac czipsy, ale ma pasje, czyms sie wyroznia, cos robi. Ja na przyklad sama tez gram i lubie jak facet dzieli ze mna zainteresowania.

Gość a co sie stalo
marzę o takim facecie, a myślałam że tacy już nie istnieją. Brawo Autorze :)

Też to zauważyłem ;) Raz wsiadam do autobusu z gitarą, i coś tam sobie grałem po cichutku, siedziałem na końcu no i wszystkie laski sie na mnie gapią a faceci za okna patrzą niezbyt zadowoleni :D

Gość guitarman
lars urlich...nieprzypadkowy nick : ) co sie.. fajnie, że kobiety patrzą na takich fakt, pasje i zainteresowania są pewnie pociągające, nie jest nudno pewnie tylko gadanie o filmach i muzyce nudzi się w końcu