Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ConfusedMan

Dziwne zachowania dziewczyny

Polecane posty

Gość ConfusedMan

Witam miłe Panie i proszę o pomoc:) Jakiś czas temu poznałem dziewczynę i ustaliliśmy, że nasza znajomość będzie się opierać na seksie bez zobowiązań. Jednak gdy się spotykamy po dłużej przerwie ona chce się również przytulać, spędzać ze mną czas. Często dostaję smsy świadczące, o tym że o mnie myśli. Gdy rozmawiamy i coś jej w moim sposobie życia nie pasuje, to robi się "wredna", próbuje mi dopiec tak jakby chciała mnie zmienić, a przecież sama mówiła, że nie chce związku. Ostatnio częstotliwość naszych spotkań uległa zmniejszeniu, tak jakby ona chciała się bronić przed uczuciami. Czy jej zachowania wobec mnie mogą świadczyć, o tym że coś do mnie czuje? Jak się zachować? Mam straszny mętlik w głowie, nie wiem co robić, a nie chcę żeby przeze mnie cierpiała. Z góry dziękuję za wskazówki

Gość zanetaaa93
zapytaj jej poprostu, porozmawiajcie szczerze, byc moze dziewczyna poczula cos do ciebie, to bardzo prawdopodobne

Gość ConfusedMan
Tego akurat próbowałem. Mówi, że nie chce się angażować. Średnio w to wierzę, a to dlatego, że smsów typu "jesteś dla mnie taki dobry", "tęsknię za Tobą" nie pisze ktoś komu nie zależy na drugiej osobie. Gdy jesteśmy razem jest świetnie, ale zdarza się, że pół godziny po spotkaniu pisze mi, że zasługuję na kogoś lepszego niż ona. Wydaje mi się, że ona chce przed tym uciec. Chyba nigdy nie zrozumiem kobiet. Dlaczego musicie wszystko tak strasznie komplikować?

Gość onaonanoaona
a Ty dlaczego nie chcesz sie z nią zwiazac? Ja mysle, ze ona robi to specjalnie zebys w koncu cos do niej poczuł... Taka zabawa w kotka i myszke