Saba77 0 Napisano Kwiecień 24, 2013 Eva my tez już nie takie młode niektore :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnessima 0 Napisano Kwiecień 24, 2013 Marchewkowo... Mamy tutaj taka zasade, ze nie podajemy namiarow... Ani nie wrzucamy linkow.... To ze wzgledu na handlarzy.... Byly z tym same problemy na poprzednim forum. Wiesz ktos od kogo my kupilysmy dajmy na to miesiac temu sprzedal nam org. Produkt.... A Tobie da podrobe.... To popsuje osobie tej ktora da Ci namiar dobre imię.... Druga opcja to handlarze podszywali się za nas odchudzajacych klientow... I udawali przyjaciol podajac namiary.... Moja rada taka abys kupila za pobraniem... Nie wplacaj na konto.... Najlepiej jechac i samej kupić jeżeli masz recepte... Wiem sama po sobie ze jak masz recepte to mozesz z lkekarzem napisac wniosek do ministerstwa i apteka Ci go sprowadzi.... Ale to na pewno drogo i dlugo... Ja kupilam przrez kontakt z googla... Ale nie podam dla zasady zeby nie było ze handluje czy ze oszukuje co gorsza.... Moze pojedz sama do Czech jeżeli masz w miare blisko... Dziewczyny pisza tu, ze tanio jest... Ja za swojego sporo zaplacilam byl za pobraniem i nie moglam sprawdzic wczesniej przesylki niz po oplacie bo odebralam w okienku na poczcie... Także ryzyko było spore :/ ale ostatnio odebralam paczke kurierem calkiem co innego ale otworzylam przed daniem kasy :) także moze lepiej kurierem.... I zycze powodzenia zebys zdobyla to co chcesz :) :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marchewkowo37 0 Napisano Kwiecień 24, 2013 Dzięki Agnessima,chyba kupię na początek 20 tabletek,tak na próbę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gazela1275 0 Napisano Kwiecień 24, 2013 A wiec pierwszy dzien za mna i czulam sie dobrze :D nie podjadalam co najwazniejsze!!!!! :D:D:D:D zjadlam sniadanko obiadek i kolacje :D troszku mi sie spac chce teraz buzka mi sie drze :D troszku mnie sily opuscily :D mam nadzieje ze jutro bedzie rownie dobry dzien :D milego wieczorku :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aga-alfa 0 Napisano Kwiecień 24, 2013 Niedawno wróciliśmy z wycieczki rowerowej, ale dzisiaj to mnie nogi bolą niesamowicie. Poruszyłam mięśnie, hihi. Mój mąż z Adim zrzucił 4 kg ( oby tak dalej):). Jednak razem jest super, nawet córka stwierdziła, że ona też musi schudnąć bo nie zmieści się w sukienkę komunijną sprzed roku na rocznicę. Także we trójkę walczymy (córka bez wspomagaczy). Jestem padnięta, życzę miłej nocki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saba77 0 Napisano Kwiecień 24, 2013 Agnesima ma racje marchewkowo powiem ci tak wpisz w Google tylko nazwisko danej osoby a jest na tamtych forach non stop walkowana i same ci wyskocze ogłoszenia z tablicy ogłoszenia 24 :) Agnesima masz racje ze my dostalysmy oryginał a niewiadomo co dostaną inni ale na temat tej osoby co ja brałam nie ma naprawdę żadnych skarg :) ja sobie zakupilam na trzy miesiące także mam już z głowy problem :) Czytałam dzisiaj forum Adipexu Boże jakie tam bzdury wypisują to aż głowa boli ze takie jazdy jakaś tam ma po adasiu ze szok,dla mnie to brednie wyssane z palca poczytajcie sobie heh :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saba77 0 Napisano Kwiecień 24, 2013 Swetnees a co u ciebie co działasz? :) ja dopiero niedawno uśpilam malucha i trochę mogę odetchnąć ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saba77 0 Napisano Kwiecień 24, 2013 Eva a ty z jakiej wagi startowalas bo nic nie pisałas o tym? A ty moniczkodoniczka masz już swoją przesyłkę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olin_ka 0 Napisano Kwiecień 24, 2013 hej babki! Dawno się nie odezwałam, ale małe zamieszanie- praca, dzieci x 3, w tym komunista jeden, rodzice kończą remont domu, w którym pomaga mój m, a ja na okrągło sama. Jutro tydzień z Adasiem. Jakoś niezbyt odczuwam,że coś mnie obyło, a faktycznie jem mniej niż zazwyczaj. Wiecie co, głód głodem, ale ochota na coś słodkiego niestety w głowie siedzi i choć głodu nie czuję tak bardzo to chęć na jakieś przysmaki jest.... u takich kompulsywnych żarłoków jak ja już tak jest, że jem nawet gdy głodu nie czuję. No ale na pewno lepiej z Adasiem niż bez! pozdrawiam Jutro się ważę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnessima 0 Napisano Kwiecień 24, 2013 Ja tez kupilam cale opakowanie.... Ogolnie zabawnie bo facet nie podal mi ani ceny ani ilosci... Taki jakis wydygany byl.... Zamawialam w pt a on mi przez telefon ze najpierw sprawdzi mnie.... Myslalam ze jakis zeschizowany... No i przyszla paczka 100 szt. Od razu :) najpierw bylam zla.... A teraz się ciesze :) jak bym kupowala przez polska apteke to trwaloby to wieki... I już czuje jaka marza za scigniecie leku z zagranicy... :/ mieszkam pod Warszawa.... Więc do Czech mam kawalek :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saba77 0 Napisano Kwiecień 25, 2013 Hej kobietki :) no ja już kawke pije niestety mój budzik był dzisiaj bezlitosny nie ma zmiluj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fabia** 0 Napisano Kwiecień 25, 2013 Witam i ja o poranku, u mnie na razie piękne słoneczko zagląda do domku;) a waga moja drgnęła i jest 68,8 co prawdę drgnęła nie zbyt wiele ale i tak mnie to cieszy bo coś się ruszyło a to jest wspaniała informacja;););) jupi ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saba77 0 Napisano Kwiecień 25, 2013 Fabia pomału nam spada ale to nawet dobrze bo nie ma gwałtownego spadku nie? :) ja po 20 tabletkach 4kilo to i tak myśle ze to dobry wynik :) adasia można brać do 3 miesięcy także myśle ze dojde do tych 10-12 przez ten czas :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sweetness86 0 Napisano Kwiecień 25, 2013 Hej dziewczęta :)) Sabuś mój właśnie je petitka lubisia jest cały brudny haha musze go ogarnąć i doslatal katarku:(( noc nie salam bo zabkuje :( znowu pierwsze zeby bezbolesnie teraz marudzi wrr ale moze jakos przetrwam:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saba77 0 Napisano Kwiecień 25, 2013 Mam kochane do was pytanie czy Adaś opóźnił wam okres? Bo z tego co czytałam przed wzięciem to niby zaburza funkcje hormonalne ja miałam mieć dwa dni temu i dalej jestem taka ciężka i sie zastanawiam czy to tylko na mnie tak działa czy na was tez? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saba77 0 Napisano Kwiecień 25, 2013 Oj z tymi zabkami to masakra ale pocieszmy sie tym ze już niedługo wyjdą wszystkie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fabia** 0 Napisano Kwiecień 25, 2013 Saba masz racje, lepiej pomału a trwale;) Co do okresu to niewiem, bo ja jeszcze łykam tabletki dla matek karmiących choć już nie karmię no ale wybieram je do końca i właśnie mam ostatnie opakowanie. Zastanawiam się teraz kiedy powinnam iść do swojego lekarza jak się skończy opakowanie czy jak dostanę miesiączki? może miała któraś z was taką sytuację? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saba77 0 Napisano Kwiecień 25, 2013 Fabia no widzisz każdy ma inny organizm ja np karmiłam rok i miałam cały czas miesiaczke także u mnie nie miało to wpływu ze karmiłam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sweetness86 0 Napisano Kwiecień 25, 2013 Ja po ciąży mam nieregularne a że nie biore już tabletek anty to kilka dni zawsze jest różnica.... Zaczełam brać adasia już po okresie więc Sabuś nie wiem ... ale Ty miałaś odwiedziny męźa ;) hah na pewno coś wpływa zresztą przy każdej diecie i takim nie jedzeniu są zawsze kłopoty z okresem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fabia** 0 Napisano Kwiecień 25, 2013 Tylko ja nie mam miesiączki, bo właściwie od porodu biorę tabletki antykoncepcyjne dla matek karmiących a w nich nie robi się przerwy i dlatego nie ma miesiączki. A teraz jak skończę no właśnie to chyba powinnam czekać na nią za nim pójdę do lekarza tak myślę ale sama nie wiem .. . chyba muszę zadzwonić do moje gina... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sweetness86 0 Napisano Kwiecień 25, 2013 Karen no w końcu jesteś :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saba77 0 Napisano Kwiecień 25, 2013 Haha nie coś ty Swetnees nie ma takiej opcji :) a Karen już długo nic nie pisze ostatnio i ja ja wolalam ale nas nie słyszy chyba :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saba77 0 Napisano Kwiecień 25, 2013 No właśnie ja tez zaczęłam po i dlatego tak pytam :) u mnie coś dzisiaj pochmurno i szaro ale na spacerek napewno pójdziemy chociaż na godzinke :) teraz wiecej chodzę pieszo i ciekawe jak moje auto zastalo sie na pewno hihi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saba77 0 Napisano Kwiecień 25, 2013 A mi wczoraj zbuntowala sie pralka :( idę właśnie ja trochę porozkrecac może uda mi sie ja przywrócić do życia,czytam właśnie fora co mogło sie zepsuć i chyba wiem od czego zacząć no ale okaże sie w praniu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aga-alfa 0 Napisano Kwiecień 25, 2013 Witam dziewczyny. Saba, ja biorę tabletki anty i nie spóźnił mi się ani jeden dzień, rzeczywiście podczas @ waga stała w miejscu, a potem ruszyła w dół. Widzę,że zmieniłaś stopkę, gratulacje :) Pralek nie umiem naprawiać, więc nie pomogę.....A co do Karen- gdzie jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sweetness86 0 Napisano Kwiecień 25, 2013 Saba dobra jestes :) talentow masz co nie miara:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gazela1275 0 Napisano Kwiecień 25, 2013 Czesc dziewczyny u mnie sloneczko swieci jak oszalale :d wszyscy porozbierani lataja a ja nie wiem ja sie ubrac zeby sadelka nie bylo widac:D dzisiaj wstala z bolem glowy i takim meczacym...powiedzcie czy mozna brac jakies tabletki p/bolowe ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gazela1275 0 Napisano Kwiecień 25, 2013 moniczkadoniczka jestes tam? cos ucichlas :D Ja u ciebie mala oddala kase?? Odezwij sie co tam u ciebie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luna501 0 Napisano Kwiecień 25, 2013 Hej dziewczyny ;) Gazela mnie też boli głowa i to od wczoraj. Wzięłam tabletke bo adasia biorę o 12 dopiero. Pogoda piękna jest. Jedziecie gdzieś na długi weekend od 1 maja? Ja wybieram się w góry bo tata ma tam domek i może troszkę się rozruszam w końcu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lala6920 0 Napisano Kwiecień 25, 2013 Gazela ja jak boli mnie głowa czy coś, biorę albo ibuprofen albo normalnie paracetamol chociaż podobno ten pierwszy jest zdrowszy i mniej szkodliwy dla wątroby. Dziewczyny jeśli chodzi o okres ja dostałam po trzech miesiącach po porodzie chociaż nadal karmiłam. Zakończyłam kiedy mała skończyła 8 miesięcy i na szczęście nie było katastrofy. Teraz @ jest normalnie chociaż przy stosowaniu Adasia były mniej obfitsze i bezbolesne ale niestety wczoraj też dostałam @ i już znacznie gorzej- ból niesamowity. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach