Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesingielka29

Pogmatwana sytuacja, 2 rodziny...

Polecane posty

Gość niesingielka29

Z moim partnerem jestem od3 lat. Ciaza byla planowana (dziecko ma zaledwie pol roczku), a my sie kompletnie nie dogadujemy. Wiem, ze K. duzo pracuje, ma stresy w pracy, musi szukac nowej, ja jestem na wychowawczym, ale... nie calujemy sie, nie spedzamy razem czasu, nie przytulamy. Gdy staram sie zainicjoiwac jakies pieszczoty On wiecznie jest zmeczony, siedziprzed komputerem i gra. Odzyskalam figure, jest ona wrecz lepsza niz przed ciaza, wiec nie o to chodzi... Szuka zaczepki, a ja nie pozostaje mu dluzna. Nie zauwaza dobrych rzeczy, ale zauwazy jakies niedociagniecie (np caly dom blyszczy, a on zauwazy kilka okruszkow). No, ale nie w tym rzecz. Pojawil sie... kolega. Znamy sie 3 lat, ale... wirtualnie. Przez ten czas pisalismy sporadycznie, z cyklu - a jak pogoda u was, a w porzadku. Teraz zaczelo sie czesciej. On ma zone i dziecko. Ja mam dziecko, gada sie cudnie. I... nie wiem czy to dalej ciagnac. Bo o ile wiem, ze przez internet sie nie zakocham o tyle tez wiem, ze dojdzie do spotkania. Kocham swojego poartnera, ale nie wyobrazam sobie zycia jak wspollokatorzy do konca moich dni. Jestem skolowana... Zaczynam sie wciagac w ta relacje... Probowalam naprawiac zwiazek, slodkie smsy, kolacyjki, proponowalam spacery, nic. Jest mi bardzo smutno, nie wiem co robic. Z tamtym mezczyzna rozmawiam po kilka godzin dziennie, takze telefonicznie i dogadujemy sie bez slow (dziecko duzo spi, uprzedazajac pytania)

przerwij ta znajomosc poki jeszcze mozesz. a wasz zwiazek, dziecko - to dla obogojga jest nowa sytuacja i zarowno dla niego jak i dla Ciebie jest trudny moment i potrzeba czasu aby sie odnalezc. najlatwiejszym rozwiazaniem jest rozmowa. zapytaj sie go dlaczego sie oddaliliscie od siebie, czego mu brakuje, co jest nie tak, Ty sier zastanow nad tym samym. postarajcie si enaprawic zwiazek. jak zaczniesz sie angazowac w cos innego to od razu przekreslisz ten obecny zwiazek, a pamietaj, ze przez siec to kazy jest troche inny (lepszy) - latwiej jest 'udawac' bo nie ma tych trudow dnia codziennego (pewnie na poczatku miedzy Toba, a Twoim factem tez bylo tak kolorowo) - nie psuj tego co masz

Gość niesingielka29
dziekuje za Twoj komentarz. Mysle nad tym, co napisalas.

Gość a co sie stalo
M a d z ma rację

Gość niesingielka29
Moze ktos jeszcze sie wypowie?