Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muzeumla

od 7 lat próbuje sie odchudzić i nic mi z tego nie wychodzi

Polecane posty

Gość muzeumla

tzn od czasu urodzenia dziecka mam nadwagę i 7 lat nie potrafie wrócić do poprzedniej wagi lub schudnąć co mam robić ? próbowalam głodować, nic z tego nie wyszło , bo jak nie jest to robiło mi sie slabo i ręce mi sie trzesły co robić

Gość mkjfhsdjfhsh
masz za dużo czasu jedzenie to twoja rozrywka wnioski" znajdź sobie zajęcie przy którym zapomnisz o jedzeniu albo zastosuj dietę atkinsa

Gość Bambaryla147
Mniej jesc, a nie glodowac i wiecej ruchu!

Gość muzeumla
w dodatku sa pokarmy po których puchnę bo chyba mam jakies uczulenie np orzeszki ziemne , zjadłam garść i spuchłam nie mogę laktozy, potraw mącznych, zjem malo i rosnę jakbym zjadła 3 bochenki chleba , niektórzy myślą że musze dużo jeśc a prawda jest taka że dziewczyny szczupłe jedza więcej ode mnie ja np nie jem fastwodów a moja koleżanka która wązy niecałe 50 kg je frytki i hamburgera w mc donaldzie a ja cieższa od niej o 25 kg pije samą kawę late :O

Gość poszukaj kogos na miejscu
a tarczyce badalas?

Gość xsxsxsxsxs
dokładnie, zbadaj tarczycę, bo jesli z nią cos nie tak, to nie schudniesz bez wspomagaczy, np metformax

Gość koniecznie zbadaj
tarczycę, może masz niedoczynnośc tarczycy.

Gość muzeumla
nie badałam tarczycy ale przed dzieckiem zawsze bylam szczupła, dopiero po urodzeniu mam wage która mi nie spada

dziwię ci sie że jeszcze nie byłaś u dietetyka skoro widzisz że nici z odchudzanie przez 7 lat.idz do dietetyka on ci dobierze diete polecam też dietę 3Dchilli

Gość ij aa
być może coś z hormonami ... tak jak pisze reszta ale regularne ćwiczenia dużo dają, 5 razy w tyg po 30 min

Gość muzeumla
cięzko mi ćwiczyc bo mnie boli rwa kulszowa , tez dostaam ja po ciązy, wcześniej nie miałam nie wiem juz co wymyśleć żeby zrzucić wagę co mam jeśc, zapisywałam sie na różne topiki i nic mi z tego nie wychodziło, zawsze przegrywalam i odpadałam może tylko soki pić i jeść kurczaka i jajka ? taką dietę sobie wymyśliłam

Gość poszukaj kogos na miejscu
jaja odpada, zbyt duzo choresterolu

Gość marianna pe ***
sama dieta nic n ie da basen,siłownia, rower

ćwiczyć,jeśli nie możesz ciężko, to lekko,ale dłużej i częściej. Np chdozic na biezni, spacerek,godzinka (tak 7) to ponad 500 kcal, orbiter tez dobry,ale juz ciezej jesli chorujesz