Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cxbcxbcbx

po wypłacie

Polecane posty

Gość cxbcxbcbx

nie pierwszy raz nie spie pół nocy i pisze. dobrze, ze mieszkamy u rodziców, którym za same oplaty damy 300zł i basta. chyba nie stac nas bedzie na cyfrowy polsat:( a chcialam zeby dziecko mialo bajeczkę:( zostalo nam 1200zl. paliwo(może duzo nie wydamy, ale ze 200zl pójdzie-wizyta u teściów ze 3 razy na miesiac, wizyta w miescie wojewódzkim u rodziny męża) dziecko samo kosztuje koło 300zł najtaniej. nie ma u nas pracy, skladalam cv i dupa. nikt nie oddzwonił. co kupię?dobrze ze są lumpeksy, za 20zl to mozna sie isc i ubrac:) najtansze buty na wiosnę w rayu kosztuja 48zl.

Gość kakalaka
po co ci cyfrowy polsat? w cyfrowej telewizji naziemnej jest puls i puls 2 tam tez lecą bajki, a jak kupisz dekoder właśnie w cyfrowym polsacie to oni dodaja za darmoche nickelodon... ubrań chyba nie musisz kupować co miesiąc.... a u mnie w miescie wczoraj w sklepiku widzialam mokasynki i balerinki na wiosne przecenione na 19 zł, więc trzeba tylko poszukac.... a nie mozesz czegos robic zarobkowo w domu ???

wspolczuje - jak znasz sie na microsoft office i masz dziecko to sprobuj na sieci znalezc prace biurowa online ktos wysyla ci np dokumenty do przepisania , badz cos do zrobienia w wordzie , excelu wczoraj sie na to natknalem placa chyba cos kolo 2$ za godzine ale siedzisz u siebie aha no i musisz znac jezyk

Gość rrtrttrtrt
ja tv od lat nie oglądam i żyje... a ty webster nie pisz glupot ;) owszem szukają takich jeleni co będą pracowac za 1 zl/h, są takie zlecenia na oferii ;)

Gość a po co polsat, kup video za
50zł, bajki sa po 5żł, bo to już przeżytek:D tanio będzie:D

Gość a po co polsat, kup video za
moja znajoma ma wlasnie 1zl od wystawiania aukcji na allego, to chyba jaja sa, sama wytawiam i wiem ile to czasu zajmuje, ze tez ludzie lapia się takicj zajec:D

Gość cxbcxbcbx
mamy naziemną . i nie widzialam tam duzo bajek:( ale czasem jak dziecko jęczy albo ja musialabym cos w domu zrobic, to potrzeba mi bajki teraz a nie za godzine czy dwie. nie mowie o przesiadywaniu non stop, ale...

Gość sdfcgjnmnhgfds
Skoro nie macie kasy to po co wizyty 3 razy w miesiącu u teściów plus u rodziny?

Gość sdfcgjnmnhgfds
facet nie może wziąć drugiego etatu?

Gość 90981817262
PIPA NIECH SIEDZI W DOMU A FACET ZAPIERDALA NA 2 ETATY:D, fajne rady:D