Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mania***

Sprzedam ręcznie robione czapeczki dla dziewczynek

Polecane posty

Gość wooooow
sliczna naprawde mama ma talent

śliczne, szczególnie te z frędzlami, Szkoda, ze tylko dla dziewczynek

śliczne :) zwłaszcza ta cieniowana! ja jeszcze nie wiem czy będę miała chłopca czy dziewczynkę, ale gdybym była pewna dziewczynki, to cieniowana byłaby moja :)

Myślałam, że takie czapeczki każdy sam robi dla swojego dziecka jeśli chce mieć :D nie mam wielkiej wprawy a zrobienie zajęłoby mi max 1,5 godziny :) A tak poza tym to strasznie tanio :o ktoś kompletnie nie ceni swojej pracy, albo włóczka licha

Gość jhlohlhlpolh
kinga stefanka nie osmieszaj sie juz, wyciągnąć twoje brudy, debilistyczne wypowiedzi???? skoro to nic takiego i taka latwizna to za ile ma sprzedac? za 50??? jestes pierdo**ieta debilka!!!!!!!!!!!!!!!

Pomarańczko :) nie masz nawet nicka...czyli idąc tym tropem wszystkie pomarańczowe wypowiedzi twoje :p więc swoje wyciągnij :p Co do czapki to każdy ogarnięty człowiek zrobi taką sam :) a jak nie umie powinien zapłacić stosowną sumę, a nie nędzne 15 zł. Poza tym ludzie niechętnie kupują takie rzeczy tanio :) rzecz robiona ręcznie powinna być w miarę droga, wtedy klient ma poczucie że warto wydać kasę. A po co komu czapczyna za 15 zł...:o