Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edek23.23

Pytanie do kobiet - co ona chciała przez to powiedzieć?

Polecane posty

Gość edek23.23

Dziewczyna powiedziała mi, że nie jestem taki przystojny, jak jej poprzedni faceci z którymi była. Nie zrobiła tego w czasie kłótni, tylko tak normalnie, aż mnie zamurowało. Bardzo mnie to wkurwiło! O co jej chodzi???

Gość ja fbdv h
no jak to o co? Powiedziała Ci prawde a ty się łudzisz że ejstes atrakcyjny. Prawda boli? :o

Pewnie dokładnie to co powiedziała :) że nie jesteś tak przystojny jak jej były, stwierdzenie faktu i nie trzeba od razu dorabiać do tego ideologii :p A tak w ogóle Twoim zdaniem jesteś mniej przystojny czy nie? :D

Gość edek23.23
To po co w ogóle ze mną jest w takim razie. Nosz kur.. bożyszczem to nie jestem, nie siedzę na siłowni po 10h na dobę, ale nie jestem też gruby czy obleśny, dbam o siebie. Bez sensu. To może ja też jej powiem, że moje byłe były bardziej atrakcyjne. Jak kobieta będzie się czuć z takim wyznaniem?

Gość edek23.23
to niech wraca do swoich przystojniaków, na chuj mi sie żali

Gość piwoniagg
wiemy wiemy o co Ci chodzi nie tłumacz :) Masz całkowitą rację. Chyba w głębi duszy tęskni za poprzednimi...

Gość piwoniagg
na huj , kurwa :o tez nie rozumiem po co ona z tobą jest :o ani przystojny ani kulturalny... Dno.

Gość edek23.23
Wpis z 10.40 to podszyw. Ja zakląłem tylko raz, bo emocje wzięły górę, ale nie mam w zwyczaju tego nadużywać.

Gość 123 misio patrzy
a co ty na to jej powiedziałeś, trzeba było wyjść- strzelić focha

Gość edek23.23
No ale co to w ogóle ma znaczyć, że mam zrobić sobie operację plastyczną czy może marzy jej się, bym miał klatę Schwarzeneggera? Przecież widziała co brała??!

Gość edek23.23
Nic nie powiedziałem, zamurowało mnie. Widziała, że się wkurzyłem, ale już nie poruszała więcej tego tematu.

Gość 123 misio patrzy
ja bym zrobił na złość i chwile wzioł na przeczekanie, niech pomyśli zanim nastempnym razem coś powie

Gość edek23.23
To było tak nie w jej stylu, że aż boli. Zawsze mówi rozsądnie i do rzeczy, no ale tym razem pojechała po bandzie.

Gość piwoniagg
zwyczajnie popełniła gafę . Skoro nie poruszała już tego tematu to może nie chciała powiedzieć tego co rzeczywiście myśli ;) Albo po prostu była ciekawa jak zareagujesz. Jak Wam się dobrze układa to ja bym na Twoim miejscu to przemilczała. A jeśli coś jest na rzeczy, kłócicie się, nie ma miedzy Wami uczucia to może warto się głębiej zastanowić nad związkiem.

Gość edek23.23
Nasz związek jest rewelacyjny, dlatego tak mnie to dotknęło, to było jakbym dostał w twarz. W ogóle się nie kłócimy, chyba że dla żartów. Niby takie nic, a cały czas chodzą mi po głowie te jej słowa. No żal normalnie.

Gość piwoniagg
E tam Edziu. Tylko pogratulować takiego związku. A słowa jak słowa, czasami niechcący palnie się coś, czego się potem żałuje. Nie rozmyślaj, zapomnij i ciesz się tym co jest. Jak jest rewelacyjnie, to pewnie się cieszy że Cię ma, nawet jak jesteś mniej przystojny ;) Dobra już Cię nie dołuje, głowa do góry, nie płacz. Zapomnij o tym :)

Gość edek23.23
Spróbuję, ale to wraca jak bumerang :) Jestem w pracy i na niczym nie mogę się skupić. Mam nadzieję, że więcej nie palnie takiego głupstwa.

Gość piwoniagg
Buziaki, miłej pracy :) Fajny jesteś więc myślę, że jest ok. Powodzenia Wam życzę :)