Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dominika4567

Lumigan xalatan lub travatan

Polecane posty

Gość dominika4567

rzeczywiscie tak dobre na rzesy ? zauwazyl ktos z was jakies zmiany w teczowce? mam zielono-szare oczy i niechcialabym by byly bardziej niebieskie

Gość Jasolpok
A Ty na glowe upadlas? Przeciez Travatan to sa krople na jaskre! A swoja droga ja ich uzywam i mam zajebiste rzesy. Ale to jest lek, wydawany na recepte.

Gość gość
Odsprzedam Lumigan w cenie 40 zł z kosztami wysyłki z terminem ważności do 2015 roku. Możliwość wysłania zdjęcia. Buteleczka otwarta, niezafoliowana ponieważ krople zakupiłam dla siebie ale nie mogę ich używać gdyż bardzo podrażnia oczy. Więcej informacji zainteresowanym Paniom udzielę przez kontakt e-mail:madeleineSl@wp.pl

Gość gość
bez sensu! takie leki to sa na choroby oczu, jak juz chcesz cos na rzesy to kup tusz bezbarwny albo nie katuj rzes ciaglym tuszowaniem bo je tylko obciazasz... uzywam xalatan ze wzgledu na jaskre i nie chcialabys sie ze mna zamienic! owszem, rzesy mam ladne, ale codziennie boje sie o swoje oczy! w aptece w warszawie tez mi mowili o takich glupich babach ktore chca robic rzesy lekami na ciezkie choroby... zobacz jak to wyglada: http://aptekagold.pl/xalatan-krop-do-oczu-0-05mg-ml-2-5ml.html poczytaj ulotke i moze ci sie odechce...