Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jeszcze nie narzeczona

Prezent urodzinowy dla chłopaka.

Polecane posty

Zwykle ustalamy wcześniej co kto chciałby dostać na gwiazdkę, urodziny itp jednak teraz on odpowiada że nic nie chce, bo straciłam pracę, wie, że nie mam kasy ale jednak nie wyobrażam sobie, żebym miała nic mu nie dać. Dam radę przeznaczyć +/- 50 zł. Chciałabym coś, co go naprawdę ucieszy, niekoniecznie musi być to rzecz materialna. To jego 22 urodziny, jest pasjonatem muzyki elektronicznej lecz te wszystkie DJskie sprzety to strasznie droga sprawa. Lubi też samochody. Uprzedzając odpowiedzi - kolacja w domu, gorący seks bardzo chętnie, ale nie mieszkamy sami i obawiam się,że nie będzie ku temu warunków. Macie jakieś pomysły?

ja mam podobnie :) Mężowi kupię zegarek bo lubi zegarki i chyba już je kolekcjonuje... Mam większy problem z mama i chrześniaczką, które też mają urodziny niedługo;/ A Ty może jakaś płytę mu kup skoro interesuje się muzyką

mamie może jakiś kosmetyk dobry a chrześniaczka jak jest mała to może jakąś zabawkę? Gorzej jak nastolatka :) zegarek chciał mój chłopak też, ale nie kupie jakiegoś bubla za 50 zł. Płyt to on ma mnóstwo :)

mama urzywa drogiego kremu który na dodatek skads spradza więc za dużo załatwiania;/ chrześniaczka ma 3 latka i w sumie ma wszystko i niczym sie nie bawi... A skoro chłopak ma dużo plyt to jeżeli trafisz na taką której jeszcze nie ma to się uciesz