Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marysiaaaa22

mąż sknera do potęgi

Polecane posty

Gość a niech to no
Straszne. Ja jestem bezrobotna od początku roku. Mój facet ma firmę. Potrzebowałam iść do lekarza, kazał mi prywatnie.daje mi na życie, na ciuchy. Płaci za moje leki i każe się nie przejmować kosztami. Tak powinno być. Współczuję Ci.

Gość Daniny
Dziewczyny ja coś o tym wiem mój ojciec był taki.zostawial mamę z czwórka dzieci i wyjeżdżał na tydzień za granice a przez tydzień mama nie miała co gotować a my nie mieliśmy na bilety do szkoły.Moj ojciec miał kasy jak lodu wszystko to chowal na strychu w rożnych miejscach.Kiedys cały dzień z mama szukalysmy kasy i znalazlysmy ze 20 tysięcy w jednym miejscu.Mama nam dała po 200 zł i jak ojciec wrócił to była wielka awantura.A czasami nic nie było bo sam nawet nie wiedział ile ma .

Gość Daniny
Pamietam to z dziecinstwa i to wtedy było dla mnie straszne nigdy nie miałam do niego szacunku o to ze nie traktował nas jak swojej rodziny.Pozniej sie dowiedzieliśmy po latach ze miał /ma problem z hazardem.

Gość Daniny
Jesteście ?

Gość Daniny
Napiszcie cos

Gość marysiaaaaa22
lena3343----- dokladnie tak jest u nas. Ja zawsze mam dlugi a on ma kupę oszczedności jak sie okazuje swoich i tylko swoich - ok 200 tys właśnie Daniny - to mnie tylko utwierdza w przekonaniu ze faceci maja coś z głową. Nie wyobrazam sobie żebym ja byla takim sknęrą w czasie gdyby nasza sytuacja byla odwrotna - on zarabial malo a ja duzo....

Gość do wszystkich pelikanow
prowo jak nic, autorka pisze, że zarabia w złotówkach.... a potem, że mieszkają zagranicą. a wy łykacie jak pelikany i ta absurdalna firma

Gość marysiaaaaa22
co z tego ze napisałam w złotówkach? mam pisać w funtach? sprzedaje na allegro ciuszki z anglii do polski + daje korepetycje. Co w tym podejrzanego nie rozumiem....

W takiej sytuacji to zrób tak idź jednak do tej pracy, ale sknera niech płaci połowę wynagrodzenia opiekunce, bo przecież dzieci w połowie jego ;) Obowiązki w domu też na pół, no chyba, że wyrówna i zapłaci Ci za to, że coś za niego zrobisz. Skoro taka z niego świnia skrupulatna, że Ci na badania żałuje, to teraz Ty pokaż mu co ile kosztuje, bo nic się samo w domu nie robi, Twoje ręce to robią.

Gość bkjhjjoj
dlaczego składacie sie po połowie? przecież faceci jedzą więcej. Poza tym wystaw mu rachunek za ten cały okres kiedy robiłaś za opiekunkę, sprzątaczke i kucharke

Gość to ci powiem
Powiedz mu że założysz sprawę w sądzie o alimenty na dzieci. Masz kawał hooja - że takie coś nazywa sie mężem i ojcem, tragedia!

Gość Khadi
prowokacja 5/10 pomysl fajny na prowokacje

Gość to ci powiem
Teraz doczytałam ostatni wpis. Załóż sprawę o alimenty również na siebie. Skoro masz taką pracę z której pewnie sie nie rozliczasz z fiskusem to nawet się nie zastanawiaj tylko szybko do sądu. Oczywiscie musisz mu o tym powiedzieć.

Gość Khadi
"1500 zł + 300 zł dojazdy do pracy i już nie było mojej wypłaty." a niby miezkasz za garnica a zarabials w zlotowkach.( do tego tak malo to nie mozliwe pracujac na caly etat zagarnica zarabiac tak malo)

Gość o losie hej
wystaw mu rachunek za opiekę nad dziećmi i za sprzątanie i za gotowanie

o wlasnie wystaw r-ek za gotowanie, pranie,sprzatanie, jak nie zaplaci to niech te czynnosci zacznie wykonywac sam :D mieszkasz w anglii - czy maz daje ci kase na dzieci ? jesli nie to zglos sprawe do agencji alimentacyjnej