Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m_nika

Karta Lexito- kit czy hit ?

Polecane posty

Gość m_nika

Cześć oferowano mi kartę lexito. Wydaje się, że jest to całkiem fajne i sensowne rozwiązanie, zwłaszcza sprawa dotycząca samochodu zastępczego. Jednak zastanawia mnie czy to nie jest jakaś ściema, że jak przyjdzie co do czego to się nie wystawią. Może ktoś z was korzysta lub korzystał z tej karty? Możecie coś na jej temat napisać ?

Gość daria9283
cześć mój chłopak korzysta z tej karty. Jakiś miesiąc temu miał wypadek i dostał samochód zastępczy na całe dwa tygodnie, aż mu naprawili jego auto. O jakieś szczegóły go dopytam to się jakoś odezwe. pozdrawiam

Gość cz0rna
Daria i co udało się coś więcej ustalić ? Pytam bo też jestem zainteresowana tą kartą lexito

Gość Małgorzata74
Podpinam się pod pytanie. Słyszałam, że jak ma się tą kartę to dostaje się jakieś zniżki?

Gość Zuza_B55
5% zniżki na usługi kancelarii ;) pozdrawiam

Gość kaśkka1986
karta lexito? brzmi to fajnie hmm

Gość klaudia p44
też się nad tym zastanawiam, brzmi ciekawie.. niestety jeszcze za mało opinii o tym, więc trudno ocenić

Gość daria9283
Część! Wybaczcie, że tak długo nie odpisywałam ale byłam na wakacjach :D:D NO ale już jestem i już Wam wszystko mówię co udało mi się ustalić od mojego. Sprawa z kartą wygląda tak, że kupujemy kartę lexito i zyskujemy ochronę prawną od wypadków- które nie są z naszej winy, dostajemy 5000zł na obsługę prawną o tym za bardzo nie pamięta, 5% zniżki na ich usługi to dotyczy tego, że my im nie płacimy za sprawę (co jest fajne) tylko dajemy im procent od wygranej standardowo to 25% ale jak mamy kartę to tylko 20%. Najfajniejsze z posiadania karty jest to, że dają auto zastępcze, każdy wie, że taka opcja u ubezpieczyciela to droga sprawa a u nich w cenie karty :) Pozdrawiam !!!

Gość karolina__676576567
A czy są jakieś ukryte koszty czy coś w tym stylu?

Gość Kataa878
Pytanie do - Zuza_B55 - ale porady są darmowe, dobrze rozumiem?

Gość kasiahh
do karolina: jest napisane że karta kosztuje 50 zł za to dostajesz darmowy samochód i zniżki w przypadku sprawy.. Ukrytych kosztów nie ma. Jeżeli wnosisz sparwę po odszkodowanie płacisz ok. 20 % prowizji z kartą około 15% (20%-5%)

Gość margot_
Mnie osobiście najbardziej interesuje sprawa ochrony prawnej... wie ktoś coś na ten temat ?

Gość gość
niby mówią, że w PL to prawo jest równe dla wszystkich, ale ja bym im nie wierzył - patrzcie co się w TV dzieje a wyobraźcie sobie do ilu takich spraw kamera nigdy nie dotrze... ten kraj szedł gorzej niż na psy...

Gość Iwona Antosiewicz
Witam ja pracuję w tej firmie.Te karty ogólnie są po 120zł,ale my przedstawiciele mamy ją w cenie 40-50zł w zależności czy to małżeństwo,czy nie.Jeżeli chcecie to zadzwońcie do mnie te karty to fajna sprawa.Mały wydatek na długi czas .Pozdrawiam

Gość Iwona Antosiewicz
601542454