Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 888888888888

dlaczego Polska dostala euro 2012?

Polecane posty

Gość 888888888888

jest tu ktos na tyle madry by odpowiedziec na to pytanie? bo odnosze wrazenie ze Polska stracila na tym.

Gość ela komfaceeela
po to, aby tusk i jego kolesie mogli zdefraudować grube miliony...

Gość ela komfaceeela
tak ogolnie, to wszyscy którzy obalili komune mieli jeden cel- okradanie Polski w białych rękawiczkach nie ludz się, ze oni robia cokolwiek dla Polski ech... mam nadzieje ze Ci zdrajcy zostaną kiedyś rozstrzelani...

Gość 88888888888888
zauwazylem ze duzo nieszczesc sie dzieje tu od tamtego czasu...

Gość 98988988
np .wciaz nam wiz do usa nie chca zniesc inne kraje gorzej rozwiniete od nas dostaly je z6 lat temu my dzis jestesmy na koncu ze wszyskim wiec wiec chyba wizerunkowo nie jest najlepiej jak patrze na to polske to czuje jakby miala jakas dziure przez te kilka lat przeciez my mielismy kiedys dobre kontakty z usa

Gość 8888888888
nikt nie ma ciekawych pomyslow dlaczego przeciez to jakas sprzecznosc jest

Gość 88888888888888888
nikt nie chce podyskutowac? Polska naprawde duuuuuuuuuuuuzo STRACILA nie tylko finansowo ale i wizerunkowo

Gość ssssssssssssssssssss
uwazam ze w polsce jest problem ukrywany bardzo bo tu ue = euro z ukraina zbiega sie w tym samym czasie wielu polakow lepiej wspomina czasy ani o tym ani o tamtym nikt nie slyszal unia dlugo bedzie musiala naprawiac swoj dobry wizerunek u nas Polska powinna troche poprowokowac ja

Gość sdsda
Jak to dlaczego? Żeby wyłudzić kasę z budżetu unijnego.

Gość 9999999999999999
Jak to dlaczego? Żeby wyłudzić kasę z budżetu unijnego s s tak ale przez te wszyskie lata przygotowan od kiedy uefa nam to dala to czuje ze sie od zachodu oddalila zastanawiam sie komu to jest na reke jaki byl w tym cel skoro nas chcieli oddalic od zachodu to dlaczego nie powiemy cos w stylu uderz mnie w drugi policzek ten rzad to w ogole nie potafi wykorzystac sytulacjii

Gość lllllllki
tak i teraz gdy euro 2012 sie skonczylo to bedziemy sie przymilac do zachodu (slyszalam ze bazy nato chca tu budowac) moze boja sie w koncu nas bo tuska to sie raczej nikt nie boi strasznie ciapowate sa te rzady ( cos tam mowi ze u nas kryzysu nie ma a we wszyskim jestesmy na szarym koncu) kiedys bylismy na poczatku) rok 2013 to dobry moment by sprowokowac wszyskich dookola i uzyskac w koncu cos dla Polski wiec skoro nie mamy nic do stracenia..... ja bym tak zrobil ale tutaj to sie nikt nie odwazy tusk sie do wszystich przymila wszyscy nami pomiataja .... boze co to za rzad polska chyba dawno takiego nie miala ale szczerze to wydaje mi sie ze uefa troche zaluje ze nam dala te euro nie wie jakie to moze niesc konsekwencje