Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sobierobi

Mnie to np. w ogole nie bulwwrsuje ze jakas baba

Polecane posty

Gość Sobierobi

udusila sqoje dzieci i schowala w zamrazarce, jakos nieszczegolnie zal mi embrionow i noworodkow, przeciez to naturalne zachowanie, wszystkie zwierzwta tka robia, nieludzkie to jest znecanie nad podrosnietym dzieckiem, nie dbanie o nie, .p

Gość Sobierobi
Uwazam ze slusznie postapila skoro koscol potwpia aborcje i kondomy, tylko nieodpowiedzialna suka skazuje dzieci na zycie w nedzy i niwdostatku

Gość reyr
juz to widze ze jej rodzina 3 lata korzystała z małej lodówko-zamrażarki i nie widziala szczątek

Gość allleeeeeeeee żeeenaaaadaaa
To skoro cię to nie bulwersuje, to po co w ogóle o tym piszesz ? To tak jak by cie nie bulwersowało to ,że zjadłeś obiad na kolację, ale o tym gadasz, czyli jednak nie jest ci to tak całkiem obojętne

Gość mtreas
słusznie czy nie.nie moje bachorki wiec nie bede plakala.matka decyduje o ich losie.wcale nie uwazam by bylo to fair ale tak jest.matka moze robic co chce puki nie urosna

Gość o nie nie przestawaj
o czym Wy gadacie:O

Gość Sobierobi
Wkurza mnie to ze znowu mi wmawiaja ze mam czuc sie zbulwersowana, dla mnie ta kobieta nie zrbila nic strasznego

Gość Sobierobi
Znalezli sie sprawiedliwi od rzucania kamieni

Gość Połowa matek
Powinna tak robić. Zniknęłyby sierocińce, zmniejszyłaby się ilość patologii w następstwie zmniejsza się głód bezrobocie przeludnienie a i malenstwa można przerobić na schabowe i inne przetwory spożywcze:) matki malenstw z powodu zajoba z powodu popełnionego mordu strzelają samobója i kolejny produkt spożywczy. Same korzyści wynikają z takich zachowań, a glupcy zamiast szaleć jaka tragedia, powinni również dostrzec pozytywy takich akcji