Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mela bez rowera

werandowanie/tarasowanie niemowlaka-pytanie

Polecane posty

Gość mela bez rowera

Ile dni werandowac malucha przy takich temperaturach jak teraz?chyba 3 dni wystarcza?

Gość Anda #1
Nigdy nie werandowałam żadnego z dzieci, ale słyszałam, że dawniej za czasów naszych rodziców się tak robiło.

Gość Zielona zebra
też nie werendowałam, od razu na spacerek, tyle że powoli..zaczęlam od pół godzinnych, potem do godziny...ale to byla jesień i zima :) Pediatra powiedział żeby chodzić na spacery, ale unikać sklepów i zamkniętych, zapełnionych ludźmi miejsc :) Kiedyś rzeczywiscie się werandowało, obecnie jest inny trend :) więc idź śmiało na spacer!

Gość olk
dokładnie ja też nie werandowałam żadnego z moich synów .

Gość szatyyyyyynka27
teraz to na 15 min od razu na spacer a wlasnie jak ktos wspomnial zadnych centum handlowych itp gdzie jest sped ludzi.jak chcesz to weranduj ale mi sie wydaje ze na to samo wychodzi

ja werandowałam 7 dni, zaczynając od 5 minut, codziennie 5 minut dłużej. Ale ja musiałam, bo tak nam zalecił lekarz. Mały miał po porodzie zapalenie płuc. Gdyby się urodził w terminie i był zdrowiutki to pewnie bym werandowała 2-3 dni najpierw 15 minut potem 30... ale dlatego, że u mnie zniesienie wózka z 3 piętra a potem wniesie, nie ma sensu na krótszy spacer niż godzina

Gość Mama kwiecień 2012
tez werandowalam tydzien , co dzien dluzej o 5/10min