Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość dona-ta

Problem z facetem...

Polecane posty

Gość dona-ta

Witam dziewczyny. Może wy mi pomożecie, bo już nie wiem co robić. Pokłóciłam się z facetem, zasadniczo kłócimy się dość często. Tym razem poszło o to, że nie napisałam mu, że będę w domu godzinę później, niż mówiłam wcześniej. Bardzo się wkurzył, bo jak stwierdził jestem bierna i nie staram się naprawić tego, co spieprzyłam. Dał mi czas do 19:00 na to, żeby postarać się go udobruchać, bo inaczej wszystko skończone i mogę się już u niego nie pokazywać. Ja nie wiem co robić, próbowałam już wszystkiego, szczerej spokojnej rozmowy, ugotowania mu romantycznej kolacji połączonej z oglądaniem filmów, proponowałam spacer. Tego ostatniego nie chciał, bo stwierdził, że nie będzie się dla mnie ruszał, a to ja mam za nim ganiać i przepraszać. Stwierdził też, że ze mną się nie da rozmawiać, bo wymyślam same głupie tematy. Nie wiem już, co mu będzie pasować, a on tylko krzyczy i coraz bardziej się wkurza. Proszę, powiedzcie, macie jakieś pomysły? Co powinnam zrobić, żeby przestał się na mnie gniewać?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować