Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cudownie być mama

czy ktoś tak miał

Polecane posty

Gość cudownie być mama

5dni przed @ zrobiłam betę wyszła 0,1. pomyślałam że znowu się nie udało. w terminie @ zrobiłam test wyszły 2 kreski ( druga cieńszą i blada) Po 4 dniach znowu test i wyraźne dwie krechy bardzo widoczne. Jednak po tym jak zrobiłam test dostałam @, ale trochę dziwny trwał 1,5 dnia (a zazwyczaj mam 5 w tym 3 intensywne). Dzisiaj zrobiłam znowu test i widzę druga kreskę ale znowu słabszą. Nie wiem co robić. Dodatkowo jestem podziębiona i betę będę mogła zrobić dopiero w poniedziałek. Czy ktoś tak miał?????

Gość cudownie być mama
?????????

Gość cudownie być mama
nikt ze mną nie popisze?????????

Gość zabieg wyglada tak, że
może byc wczesna ciąża, a mogła to być również ciąza biochemiczna- tyle w tym temacie

Gość Wiesz, ja zrobiłam test
raz a porządnie na 4 dni po terminie okresu . Nie testuje się przed terminem okresu bo wtedy ma się tak jak u ciebie . Może ktoś się jeszczew wypowie ale według mnie tak samo możesz być w ciąży jak i nie (ciąża biochemiczna) . Jeżeli wszystkie testy tej samej firmy to wynik będzie wiarygodny a skoro druga kreska wogóle jest to znaczy że może być ciąża jednak nie wiem co u ciebie jest kreską bo są dziewczyny które biorą szkło powiększające , idą do okna, zobaczą kreskę pola wyniku (naturalny odcień kreski) i dla nich jest to ciąża.

Gość cudownie być mamą
gugusia - ale co miałaś???, napisz dokładniej dziękuję

Gość cudownie być mamą
nie nie , dla mnie kreska to nie taka pod światło :-) widać jasno różową kreskę gołym okiem

Gość cudownie być mamą
mnie martwi ten niby okres :-(

miałam dokładnie tak jak ty okres mi sie spóżniał, po zrobieniu pierwszego testu byla jedna kreska, przy drugim tescie byłay dwie reski jedna wyrazna druga nie , przy trzecim były obie wyrażne . nastepnie zaczął sie okres ktory trwał 3 dni... wybrałam sie do lekarza ktory mi powiedział ze jestem w 8 tyg ciąży;)

Gość do lekarza
Powinnaś zgłosić sie do gina, dlatego nie robi się testu przed terminem miesiączki, wiele ciąż (nawet 30-40%) ulega pooronieniu w terminie miesiączki

Gość cudownie być mamą
gugusia, możesz napisać co dokładnie miałaś?????

Gość cudownie być mamą
gugusia, kiedy wybrałaś się do lekarza?? po @ który ci się skończył czy później????

Autorko,czasemtak sie zdarza,ze w terminie @ pojawia sie niewielkie inne niz zazwyczaj krwawienie i nie jest to nic zlego.Najlepiej idz w poniedzialek na ta bete lub powtorz test za 2 dni.A czy ta "druga kreska" jest ciemniejsza od tej na tescie wczesniejszym?

Gość cudownie być mamą
@ pojawił mi się 4 dni po terminie.

Gość cudownie być mamą
czy ciemniejsza to nie wiem bo nie mam tamtego testu, zazwyczaj są widoczne ale nie takie intensywne jak ta pierwsza

Gość cudownie być mamą
mam jeszcze jeden test, może zrobić go jutro lub w sobotę??? kurcze nie wytrzymam do poniedziałku :-(

Gość cudownie być mamą
gugusia, to zamiast na betę iść od razu do lekarza???

Gość cudownie być mamą
gugusia a jak wyglądał @ u Ciebie?

troche podobne do krwi ale takie bardziej brązowe... ja bym odrazu poszła do lekarza...

Gość cudownie być mamą
to tak jak u mnie tylko ja miałam krócej bo 1,5 dnia. Dobra w poniedziałek idę do lekarza, ale jutro zrobie jeszcze jeden test :-)