Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pissing kissing

Opinia na temat lizania się na ulicy.

Polecane posty

Gość Sweetlips
Pissing... Powiem tak. Jesli siedze w pubie na zewnatrz na pecie i koles mnie prosi o wstep do lodzika to oczywiscie ze patrze czy nie mam widowni. Ale bez jaj... Caluje sie w usta tak jak chce i gdzie chce. Ktos komu to nie pasuje zawsze moze sie odwrocic. Pocalunek to chyba nie jakas strasznie zdziczala i wulgarna sprawa??

Dobrze Numero. Tematem dyskusji jest namiętny pocałunek, długi, przy którym następuje mieszanie się ślin. Tak że gdybyś widział taką parę, to również zauważyłbyś splecione języki, nitki śliny spajające usta, rumieńce na buziach.

Gość miami38@wp.pl
obsikać dwie namiętnie całujące się kobiety...mniam ;)

Numero przypadkowo jakbyś zobaczył. Nie chodzi o to, że stanąłbyś jak słup i wpatrywał się. Czyli nie przeszkadza Ci, patrzyłbyś gdzieś indziej?

Gdyby mi to nie przeszkadzało, to dlaczego miałbym patrzeć gdzieś indziej? Gdybym odwracał wzrok, znaczyłoby to, że jednak mi przeszkadza. Twoje pytania są tendencyjne.

Namiętny pocałunek pary, gdybym się na taką natknęła, pewnie wywołałby uśmiech na mojej twarzy. Fajnie widzieć, że się ludzie tak kochają, pożądają, że nie widzą świata prócz siebie :)

Gość miami38@wp.pl
zaciągnąłbym pod wiatę przystankową ;)

Numero równie dobrze odwrócenie wzroku nie musiałoby oznaczać wcale tego co zasugerowałeś. Lubiękiedy...chyba podobnie zareagowałbym.

A niby co? Dbanie o prywatność takiej pary całującej się w miejscu publicznym? O! Nie pójdę do parku, bo mogą się tam całować i będzie krępować ich moja obecność.

Numero myślę że "liżące się" pary w miejscach publicznych zdają sprawę, że są obserwowane. Oczywiście nie mogą oczekiwać prywatności.

Ja zwykle patrzę się w kierunku w którym idę, czasami pod nogi, żeby w coś nie wdepnąć, obserwuję ruch uliczny i innych ludzi, żeby na nich nie wpaść, adresy, kiedy szukam jakiegoś miejsca, witryny sklepów, kiedy coś chcę kupić.

Gość okaz mistrzowski
lubie

Mogę tylko napisać co oznaczałoby w moim przypadku. Prawdopodobnie. Odwróciłbym, bo nie interesowałoby mnie, bo krępowałbym się, bo może ich krępuję patrzeniem i niech się całują. Ogólnie nie mam nic przeciwko do całujących się namiętniej, a nawet cieszyłbym się jakby często widywało się.

Gdyby Ciebie to krępowało, i myślałbyś o tym, przeszkodziłoby Ci to. Przestałbyś być wyluzowany i myśleć o tym, co zrobisz sobie do jedzenia na kolację.

Te wasze droczenie chłopcy do nikąd prowadzi i nic z tego nie wynika , a moze o to chodzi, nie wiem. Mi nie przeszkadza takie namietne calowanie, byle nie jakies malolaty siedzace na lawce pod blokiem lub w parku , bawiacy sie w doroslych .

Dlaczego, właśnie się rozkręcam. Napisałeś, że by Ciebie to nie interesowało, ale jednak cieszyłbyś się z tego. Dziwne. Ja jednak okazuję zainteresowanie rzeczom, które sprawiają mi radość. Nie odwracam wzroku ciesząc się, że mnie to nie obchodzi.

Gość kgkbalonowa
calowanie sie na ulicy nie jest zle,tak robia ludzie ktorzy sie kochaja i chca okazac sobie te uczucie,mi w niczym to nie przeszkadza bo niby w czym;)w chodzeniu?

Gość ,Zullus:?
A PIEPRZENIE SIĘ NA ULICY?:)

Zulluss Ciekawe, czy Ty pieprzysz się na ulicy?:O Pewnie nawet nie całujesz się publicznie.;-)