Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madame Buraczek

Roczniku 1990 czy pracujecie?

Polecane posty

Gość Madame Buraczek

Ja studiuje dziennie dppiero na 2 roku studiów licencjackich Ekonomię i nie pracuje, tzn. tylko czasami przy dorywczych mało ambitnych pracach. Czy jestem pasożytem i zostane bezrobotny, czy też są takie osoby jak ja? No i czy prace typu rozdawanie ulotek, inwentaryzacja, liczenie pasażerów komunikacji w ogóle wpisuje się do CV?

Gość madame PAsztecik,24
ja nie pracuje...moj tatus chodzi na 3 etaty zeby mnie utrzymywac...w sumie czasem drze ryja ze nic tylko paznokcie maluje...ale co mi tam:) mam nadzieje ze bedzie dluugowieczny..

Gość Onajs
Jestem rocznik 92 i jeszcze nawet nie zaczęłam studiów - najpierw czteroletnie liceum, a potem nie zdałam egzaminu na studia. Planuję w tym roku próbować ponownie. W każdym bądź razie nie jesteś sam, ja też pasożytuję.

Gość viki022
Nie pracuje, pasożytuje na chłopaku.

Pracuje. Od kilku lat mialam kilka dorywczych prac na pare mieciecy a od niedawna mam taka niby stałą, z umową i tak dalej. Tylko że w ogóle mi ta praca nie pasuje.

Gość TakaSobieKasia
Ja rocznik 89, jestem na 4 roku i też nie pracuje :P Ale za rok pójdę i będę zapieprzać do 67 r.ż. :( buuuu

Gość Mirsho
nie studiuje ale pracuje i nie mam z tym problemu, mam spoko kase i moge zyc i planowac :)

Gość Mirsho
tak naprawdę to musze prosić mamusie o kase na fajki :(

Gość Przeemek22-gej,zakała rodziny
a ja mam 22 lata...i musze prosic...tzn nie prosze żonam.zeby mi mama kupila podpaski,smiejzeli...doladowanie na sympatii pl... i nowe kalesony jak sie juz tych nei da doprac:D i co...mama sie cieszy ze sie na cos nadaje...biegnie do sklpu an skrzydłach...i ejszcze zadzwoni sie zapytac czy chce gumki truskawkowe czy bananowe:D

Gość Kolorowe sny kiedy ja56
Tak, pracuję. W trakcie studiow (z przerwami - zmiana pracy kilka razy) no i teraz po studiach też. Planuję zrobic mgr jak ogarnę się finansowo.

Gość hjkhghk
do tych co pracują i studiują: studiujecie dziennie?

Gość joasiaaJ
Studiuję zaocznie Pedagogikę jestem na 3 roku, a pracuję jedynie na sezon nad morze wyjeżdżam bo stałej nie mogę znaleźć :(

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkk
ja nie pracuje ale mnie w szkole zmuszaja zebym poszla na praktyki nie wiem jak sie z tego wykrecic

Gość monkaa@@
Ja mieszkam i pracuje od prawie 1.5 roku za granica.

Gość fygdxfgh
od wrzesnia pracuję w urzedzie skarbowym. wczesniej pracowałam na poczcie, sprzedawałam perfumy na parkingach, w wakacje sprzatałam w Anglii duzy dom u zamoznej kobiety. studiuje zaocznie

Gość gość
Czyli jestem do niczego że nie utrzymuje sie sam? Jestem z rocznika 1990 i studiuje Ekonomie dziennie, ale dopiero na 3 roku. Pracuje tylko dorywczo pare razy w miesiącu za 6 zł/godz. więc wiele nie zarobię i mieszkam z rodzicami, ale dzięki temu że nie pracuje ciągle mogę sobie jechać do rodziny na święta na 2 tyg. i zamiast sie z tego cieszyć, boje się że po studiach nie bede miał za co żyć. Niby 3/4 osób w moim wieku jest na utrzymaniu rodziców a tutaj każdy pisze że ma już normalną pracę i własne mieszkanie

Gość gość
podnosze

Gość kocham trufleee
Mieszkam z rodzicami,ale już niedługo,kupujemy mieszkanie z narzeczonym :) od roku mam wlasny,mały biznesik :)

Gość gość
Rocznik 1990- nie pracuje,zajmuje sie 2 dzieci.

Gość gość
czyli jestem inny niż wszyscy że jestem jeszcze na utrzymaniu rodziców?

Gość gość
Rocznik 1990 też nie pracuje ! Utrzymuje mnie mąż ;-) ale moje postanowienie noworoczne ruszyć tyłek i znaleźć pracę! :-D