Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirr

mam duzy problem pomocy

Polecane posty

Gość mirr

Witam jestem w 6 tygodniu ciazy jestem zareczona, chodz moja sytuacja z moim narzyczonym nie jest za kolorowa . Ostatnio. Znalazlam esemesy., nalezace do mojego narzyczonego i pewnej dziewczyny,te esemesy nie byly zbytnio na miejscu. ,jezeli umawianie sie z kims na nie moralne spotkania jest. Dla kogos normalne wiedzac ze ma kogos to ja juz sama nie wiem czy to ze mna jest cos nie tak czy z nim .zrobilam mu o to awanture i od tamtego czasu sie klucimy. Jak narazie mieszkamy z jego rodzicami obydwoje sa chorzy. Matka nie do zniesienia ojciec lubi sobie wypic . Mam dosyc mieszkania w tym domu i ten moj o tym wie .. zapowiedzialam mu dzis ze ma tydzien na znalezienie mieszkania , poniewaz w tym domu nie idzie wytrzymac . Odpowiedzial mi ze nie powiedzialam. Mu ze. Jezeli tego nie zrobi to wroce do swoich rodzicow gdzie sytuacja jest normalna odpowiedzial mi na to ze jezeli odejde. To zrobi krzywde dziecku zebym ja ani on go nie mogli miec potrzebuje natychmiastowej pomocy bardzo prosze!!!! Juz sama nie wiem co mam robic

Gość herrr
gość Cię zdradza a Ty się zastanawiasz co zrobić?

Gość grrrrrrrrrryyy
najpierw ślub, potem dzieci

Gość mirr
Za reke go nie zlapalam lecz boje sie od niego odejsv

Gość Marta.222
sserdecznie wspoclzuję....jeden szybki seksik...i bedziesz musiala w konsewkesncji...byc meczennicą do konca zycia!!!!!!!( a nie moglas sie zabezpeiczyc?????? nie skazuj sie na to meczesntwo....ile ty masz lat??? chyba nie masz 17 i nie kierują tobą rodzice?????????? (moje 3 znajome byly w takiej sytuacji jak ty....nieplanowana ciaza,za szybki slub,klotnie,mieszkanie u chorych psycholi-tesciow...i szybki rozwod).... Co to za narzeczony ktory pisze smsy do innej????????? on cie oklamuje,zdradza,nei sznauje cie...GROZI CI???? TO PSYCHOL. Dziecko musi sie urodzic -wiadomo ale kopnij w dupę tego palanta i jego chorą rodzinę... Błąd nr 1 jest gdy panna idzie meiszkac do tesciow...musi sie tam plaszczyc i uznawac to ze nie jest u siebie,musi sie bac tesciowej....itp.... WYPROWADZ SIE DO SWOICH RODZICOW....SAMA... POWIEDZ PALANTOWI ZE JAK WYNAJMIE MIESZKANIE TO ZAMEISZKACIE RAZEM........(ALE O SLUBIE NAWET NIE MYSL,CHYBA ZE TYLKO CYWILNY,KTORY MOZNA ZAWSZE ANULOWC.)

Gość herrr
a te smsy to nie jest złapanie za rękę? PS. Dlaczego boisz się odejść? Masz przecież dokąd iść

Gość Marta.222
BYLABYS SKOCNZONĄ KRETYNKĄ GDYBYS ZGODZILA SIE WYJSC ZA MAZ...KOMU SKTO JEST PSYCHOPATĄ,DZIWKARZEm i ci groził... to ze bedzie ojcem...nie znaczy ze musi byc twoim mezem...

Gość mirr
Jestem z nim rok i wczesniej wszysto bylo okey tylko teraz zaczelo mu odpierdalac a boje sie od niego odejsc bo boje sie ze cos sobie zrobi

Gość mirr
Boje sie teho ze dziecko bedzie mogl mi zabrac wkoncu pieniadze robia wszystko a on ma ich po uszy

Gość herrr
jak sobie coś zrobi, to już nie będziesz miała problemu

Gość Marta.222
aha...czyli jestes sprzedajną kurfom....i pojdziesz za nim na koneic swiata........nawet jelsi jest psychopatą,zdradza cie i ci grozi.... ale pojdziesz za nim bo ma "pieniadze po uszy".......... braawo....gratuluję ci poziomu.,honoru,klasy i pazernosci.

Gość Szczęśliwy dzień :-)
,,mirr Boje sie teho ze dziecko bedzie mogl mi zabrac wkoncu pieniadze robia wszystko a on ma ich po uszy " To dobrze,że je ma, dostaniesz większe alimenty.Nikt ci dziecka nie odbierze, może cię najwyżej w d*pę cmoknąć. Nic się nie bój i nie daj zastraszyć, bo to zwykły tchórz.

Gość Szczęśliwy dzień :-)
Marta.222 Nie dowalaj jej. Nigdy nie byłaś w jej sytuacji to nie wiesz jak to jest. I czytaj ze zrozumieniem.Jej chodzi o to,że go stać na adwokatów itp i boi się,że dziecko jej odbierze.

Gość Lilylay
Jak ma kasy po uszy to idźcie na swoje. A jak pisze z innymi to niech ci się określi czy ty czy one. Nie trzeba się kłócić. Jak na twoje pytania uzasadnione smsami odpowiada krzykiem to ma coś do ukrycia i nie chce mu się o tym gadać z tobą. I kochana żeby nie wiem jak cię straszył że coś sobie zrobi to na sto procent to jest ostatnia rzecz o jakiej myśli. Chce tobą manipulować i tyle. wpędzić cię w poczucie strachu i winy i karmić się twoim strachem. To despota który najwidoczniej jeszcze nie dorósł do bycia tatą. A ty myśl teraz o sobie bo nosisz pod sercem dziecko które chcesz urodzić zdrowe. Najwidoczniej jemu nie zależy na twoim waszym zdrowiu. Jak masz dokąd to idź do matki i ojca. Powiedz o co chodzi. Wszystko. Trudno powstydzić się trzeba trochę że się nie słuchało i dupy dało. Oni się od ciebie nie odwrócą. Niech twój stary z nim pogada. Jak ciebie nie słucha. Nie mecz się i próbój ratować sytuację Puki jest wcześnie.

Gość mirr
Ja nie jestem z nim dla pieniedzy sama. Sobie probuje radzic i dorywczo pracuje on ma swoje pieniadze a ja swoje

Gość mirr
Czasami lepiej jest posluchac rady osob nie znanych dziekuje za wypowiedzi