Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ja mam z tym mezem....

co mam myslec o zachowaniu meza?

Polecane posty

Witam. Moj maz byl ostatnio 3 miesiace w norwegii w pracy. Mamy 2 letnia corke i mieszkamy u tesciow. Budujemy dom i dlatego maz wyjezdza. Mysle ze za jakis rok sie juz wyprowadzimy. Ale do rzeczy. Maz wczoraj wrocil z norwegii i jak narazie wiecej czasu spedzil ze swoimi rodzicami niz ze mna. Ciagle z nimi siedzi, ze mna prawie wcale nie spedza czasu. Ja tak tesknilam on niby tez ale teraz ciagle siedzi z rodzicami. Nie wiem co o tym myslec

Gość markusia
nie doradze bo mój zawsze do mnie pedzi z holandii mimo iz wyjezdza od 3 lat hest tak jak na poczatku i w dupie ma kolegów a o rodzicach nie wspomne

Ja rozumiem ze chce pogadac z rodzicami i w ogole ale on caly czas z nimi siedzi. Tak jakbym ja nie istniala... przykro mi ze tyle czasu z nimi spedza a ze mna prawie w ogole.

Gość szkola rodzenia
mi tez by było przykro. Zapytaj się dlaczgo nie siedzi z Toba, unika Cie , zdradził Cie, nie kocha Cie czy o co chodzi?

Wlasnie sie go o to zapytalam to odpowiedzial a co ja mam ciagke z toba siedziec? Az mi sie ryczec chce:(

Gość on z rodzicami a ty gdzie?
A nie możesz razem z nim i teściami siedzieć? jakie z doopy problemy macie.

Gość ooooo jestem jaka jestem
a ja na Twoim miejscu próbowałaby traktować męża jak powietrze, może by w końcu zrozumiał, że źle się zachowuje, zero rozmowy, zero seksu, ja bym tak postawiła sprawę, skoro on twierdzi, że nie będzie z Tobą siedział

moi rodzice mają taką podłogę w nowym domu i jest to najpiękniejsza podłoga w całym domu, panele się przy tym kryją z tym, że mają wycyklinowane i polakierowane lakierem bezbarwnym, sęków nie czuć wcale, podłoga jest gładka jak pupcia niemowlaka :p

sorry, to nie do tego tematu :p

Gość zdradzona zona
Mój tez sie tak zachowywał po powrocie i co sie okazało zostawiła tam swoje słoneczko i do niego tesknił :-(

Gość xtp
Pogadać szczerze z mężem. Ja mam męża na miejscu więc mogę sobie tylko wyobrazić jak tęsknisz za nim

Jego rodzice mnie nie lubia. Tzn tesciowa uwaza ze zabralam jej synka i takie tam. O dugiej synowej to samo gada. Maz zachowuje sie tak jak wczesniej raczej watpie ze mnie zdradzil jedynie to ze caly czas przesiaduje tam. Ja tam nie bede siedziec i sluchac jak tesciowa mi dopierdala a ja nie pozostaje jej dluzna i jest klotnia, wiec siedze sama w pokoju. Czasem z coreczka chyba ze pojdzie z mezem. Nie wiem dlaczego. Czyzbym mu sie znudzila? Juz mnie nie kocha? Nie tak wyobrazalam sobie jego powrot...

Gość dziwnee
Dziwne zachowanie,skoro nie chce rozmawiać i tak sie zachowuje sprawdzilabym telefon jego...

,

No sprawdzilam wczoraj nawet telefon ale nic nie znalazlam. Nie wiem co sie dzieje. Bardzo mi przykro jest. A ta stara jedza jeszcze go na pewno buntowala.

Gość dziwnee
To jest inna rada,skoro on nie rozumie co robi źle to zacznij zachowywać sie jak on,nie gadaj z nim,wyjdź do koleżanki na kilka godzin,albo do miasta,nie gadaj z nim