Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 Zaciekawiona mycha

Olejek do cia艂a BUSAJNA

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Kupi艂am ten olejek jako艣 przed wakacjami. Od razu by艂am nastawiona na NIE - 偶e mi nie pomo偶e, 偶e nie b臋dzie dzia艂a艂, 偶e to tylko jaka艣 kolejna reklama. Po 3 tygodniach juz okaza艂o si臋, 偶e ta busajna dzia艂a. Zupe艂nie inna sk贸ra. Lekko si臋 uj臋drni艂a ale przede wszystkim w dotyku aksamitna, 偶adnych krostek, rozja艣ni艂y si臋 czerwone rozst臋py. Uwa偶am, 偶e to bardzo dobry olejek do masa偶u sk贸ry.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Fantastyczny olejek na trudn膮 sk贸r臋. U mnie by艂y blizny po porodowe + wisz膮ca sk贸ra. Po 3 miesi膮cach sk贸ra nie wisia艂a po 5 poznika艂y blizny. Czego chcie膰 wi臋cej ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰ala
Ale bzdety dalej to samo .kogo tu chce sie oszukac.olejek nie spraw

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
DZIA艁A ! Stosowa艂am podczas ci膮偶y. Urodzi艂am 艣liczn膮 c贸reczk臋 20 pa藕dziernika. Sk贸ra nie wisi a rozst臋py bardzo ma艂e, prawie 偶adne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ka艣ka002
Fajny olejek. Przede wszystkim przyjemny zapach, po drugie sk贸ra z czasem nabiera 艂adnego kolorytu, a po trzecie faktycznie sk贸r臋 艣ci膮ga. Stosowa艂am codziennie tylko wieczorem przez ok 2 miesiace a efekty widzia艂am ju偶 w pierwszym tygodniu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dzia艂a. Stosuje od 2 miesi臋cy i s膮 efekty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 du艣ka29
Dobry kosmetyk kt贸ry nie pogorszy艂 mi stanu sk贸ry. Alergi臋 mam na wszystko i to nie spowodowa艂o u mnie 偶adnej choroby sk贸ry, 偶adnej krostki. Osobi艣cie nawet specjalnie nie przygl膮da艂am si臋 sobie czy pomog艂o czy nie. S膮dz臋, 偶e tak ale ja busajn臋 pokocha艂am za zapach i za to 偶e nie uczula a sk贸ra jest po tym nieziemska.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie dziala tem olejek ,nie badzmy naiwne, nie ujedrni skory,totalna sciema,zuzylam trzy opakowania i ujedrnil mi jedynie PORTFEL

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bloomkosmetyki
www.bloomkosmetyki.pl Sprzedajemy Olejek Busajna, zapraszam. Odpowiemy r贸wnie偶 na wszystkie pytania;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kto艣 prawdziwy
Rzeczywi艣cie, cholera, czytaj膮c powy偶sze wypowiedzi, zw艂aszcza kilkana艣cie pierwszych, mia艂am nieodparte wra偶enie, 偶e kto艣 mnie (i nie tylko) robi w "balona"... Jak膮艣 tak膮 nieszczero艣膰 czu膰, ewidentnie. No i po kiego jest taki w膮tek na forum, skoro i tak nie wiadomo, czy KTOKOLWIEK wypowiedzia艂 si臋 tu autentycznie (opr贸cz tych g艂os贸w, 偶e to 艣ciema :D) ??? Mierzi to bardzo (偶eby nie u偶ywa膰 s艂owa "wk...".

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na szczescie maj膮tku nie kosztuje tak偶e mozna sprawdzi膰 z ciekawo艣ci . Ja sie przymierzam do kupna ale zach臋cona opiniami kole偶anek , a na internecie wlasnie chcia艂am doczyta膰 czy faktycznie to takie cudo. Zobaczymy ... :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I ja mia艂am wra偶enie 偶e z olejkiem tym to 艣ciema. Po ci膮偶y brzuch m贸j zwisa艂 jak torba nie wspominaj膮c o rozst臋pach wi臋c mimo pewnych g艂os贸w na NIE postanowi艂am kupi膰 i spr贸bowa膰. A teraz jestem w gronie tych NIE PRAWDZIWYCH kt贸re zachwalaj膮 olejek busajna, bo nic mi tak szybko nie pomog艂o jak w艂a艣nie to. Ale rozumiem te g艂osy na NIE wszak konkurencja by膰 to mo偶e albo kto艣 komu akurat ten olejek nie pom贸g艂. Bo nie ma czego艣 takiego co by pomog艂o w 100 % wszystkim a przyk艂adem najlepszym mo偶e by膰 muzyka - innego dany utw贸r zdenerwuje a dla drugiego b臋dzie to balsam dla duszy :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DorkaDorka
Dzia艂a dzia艂a, zacze艂am stosowac w styczniu i ju偶 w czerwcu kupowa艂am str贸j k膮pielowy dwu cz臋艣ciowy. Nie ma strachu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kochane dla jeszcze lepszych rezultat贸w po posmarowaniu owijajcie cia艂o foli膮 spo偶ywcz膮, ubierajcie sie lub pod kocyk... robi膮c tak codziennie mega efekty mia艂am ju偶 po tygodniu. I nie wierzcie w negatywne komentarze, bo ta kt贸ra tego nie pr贸bowa艂a na pewno ich nie doda艂a;) Zdecydowanie polecam!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja stosuj臋 regularnie od stycznia i jestem zadowolona.Boski zapach. Mieszkam w RPA ale nie mam najmniejszego problemu poniewa偶 olejek kupuj臋 w sklepie internetowym www.spa.anled.pl Maj膮 du偶o fajnych kosmetyk贸w w dobrych cenach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ka艣kaJaworzno
Stosuje go od marca tego roku. Przeczyta艂am o Busajna w jakim艣 komentarzu bodaj偶e na Interii. Zacz臋艂am stosowa膰 podczas odchudzania. Wczoraj si臋 wa偶y艂am i mam 28 kg mniej, sk贸ra nie wisi i nie mam rozst臋p贸w ! Po odchudzaniu moja sk贸ra jest napi臋ta wi臋c ten olejek polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Stosowa艂am dwa miesiace i w艂a艣nie dzisiaj mijaj膮 dwa miesi膮ce. Sk贸ra jest w bardzo dobrej kondycji, jak si臋 uszczypn臋 to sk贸ra wraca a wcze艣niej si臋 marszczy艂a. Przyczyna tego nie jest taka, 偶e przyty艂am tylko, 偶e busajna dzia艂a bo ja jeszcze schud艂am 6kg. Mimo tego wida膰, 偶e sk贸ra jest j臋drna, a o to mi w艂asnie chodzi艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Potwierdzam, ze olejek dzia艂a! Mam prawie 60 lat i wiecie, jaka jest sk贸ra w tym wieku. Po miesi膮cu stosowania na twarz wyra藕nie widz臋, 偶e zmarszczki - zw艂aszcza na czole i wok贸艂 oczu - mi si臋 sp艂yci艂y, a "chomiki" s膮 troch臋 mniejsze. Nawet m贸j m膮偶 to zauwa偶y艂, a ju偶 od wielu lat nie przygl膮da mi z zachwytem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 JustynKA93
Ja u偶ywam ca艂e cia艂o oleju kokosowego. Dodatkowo tez stosuj臋 go na ko艅c贸wki w艂os贸w . Jest te偶 polecany do sma偶enia. Jeden olej a tyle zastosowa艅 ;p Warto zawsze czyta膰 etykiety bo olej olejowi nier贸wny, ja mam ten https://olejarnia-gaja.pl/pl/p/Olej-kokosowy/43 . Stosuj臋 go tez zamiast balsamu na cia艂o bo nat艂uszcza sk贸r臋, szczeg贸lnie warto go stosowa膰 w zimie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anka Wierzbno
Busajna dzia艂a. A na pocz膮tku te偶 w to nie wierzy艂am i kupi艂am dopiero po namowach przyjaci贸艂ki. I nie 偶a艂uj臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 qarinka32
Czyli mowicie, ze olej taki jak https://www.ichemia.pl/575,olej-z-zielonej-kawy-100ml-cellulit-odchudzanie-rozstepy.html pomaga na cellulit? To moj odwieczny problem i w koncu chcialabym sie go pozbyc :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Julka T
Te olejki z ichemia.pl generalnie s膮 dobre i mi pomog艂y, tak偶e spr贸boj :) nie kosztuj膮 wiele a dzia艂aj膮 rewelacyjnie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Olejek witaminowy HB - jest po prostu genialny, robi spor膮 r贸偶nic臋, cera wygl膮da przy nim zdecydowanie lepiej, ale oczywi艣cie wszystko wymaga odpowiedniego stosowania. Z tego olejku korzystam zazwyczaj po k膮pieli. Jak dla mnie ma to zbawienny wp艂yw na sk贸r臋, ale by膰 mo偶e to zale偶y od cery?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja stosuje ten olejek naprzemiennie z olejem z zielonej kawy I oba sa super. A regularnie je kupuje w sklepie www.spa.anled.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Julia36
Busajna idealna na rozst臋py, dzia艂a cuda. bardzo polecam wszystkim, kt贸rzy maj膮 problemy ze sk贸r膮 i rozst臋pami. Busajna jest niewiarygodnie dobra. Olejek 艣wietnie si臋 rozsmarowuje i jest bardzo wydajny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy olejek busajna stosujecie na such膮 czy na mokr膮 sk贸r臋 zaraz po k膮pieli ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie wiem czy dzia艂a, czy nie, ale to wygl膮da na 艣ciem臋, przynajmniej je偶eli chodzi o jego arabskie pochodzenie i firm臋, kt贸ra go rzekomo produkuje. Nie wspominaj膮c o tym, 偶e nigdzie indziej go nie ma, tylko w Polsce, a cz臋艣膰 komentarzy jest po prostu kopiowana w kilku miejscach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja chcia艂am kupi膰 jak by艂am w ci膮偶y, ale jednak zdecydowa艂am si臋 na bio oil , kt贸y te偶 si臋 sprawdzi艂 bardzo dobrze, bo zapobieg艂 rozst臋pom, uj臋drni艂 sk贸r臋 i r贸wnie偶 j膮 dobrze nawil偶a艂. mo偶na stosowa go na twarz jak i ca艂e cia艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Chcia艂am podzieli膰 sie聽 z Wami swoimi odczuciami dotycz膮cymi busajny. U mnie by艂 problem z rozst臋pami i rozci膮gni臋t膮 sk贸ra na brzuchu (po ci膮偶y). Stosowa艂am uczciwie codziennie wieczorem po k膮pieli. Bardzo przyjemny zapach cytrus贸w. Po ok 2 tygodniach ju偶 widzia艂am pozytywny efekt. Po 2 miesi膮cach moja znajoma nie uwierzy艂a w to co zobaczy艂a : p艂aski brzuch bez rozst臋p贸w. Nadmieni臋 偶e 膰wiczy艂am 2 x w tygodniu po 30 minut na si艂owni. Uwa偶am 偶e ten olejek jest genialny i polecam go wszystkim kobietom szczeg贸lnie po ci膮偶y.聽

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰