Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monia550

Ciąża czy urojenia ?Pomóżcie

Polecane posty

Gość Monia550

Cześć w grudniu ostatni raz widziałam się z moim chłopakiem, nie uprawialiśmy seksu i staraliśmy się uważać ze wszystkim ale jak to bywa nigdy nic nie wiadomo zawsze może coś wyjść nie tak... Teraz coś mnie tknęło czy czasami nie jestem w ciąży...opowieści koleżanek i w ogóle ich ciąże...może to przez to i mi się coś uroiło jakie jest wasze zdanie ? dodam że nie miałam żadnych oznak ciążowych tzn. nudności, czy jakichś zachcianek misiączke też mam co miesiąc....Właściwie to jaki oznaki na 100% mogą potwierdzać czy jestem w ciąży czy nie i w którym tygodniu mniej więcej się to dzieje z górdzy dziękuje za wypowiedzi i proszę o zrozumienie

Gość Jak nie było
seksu to skąd ma być ciąża?

kurwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jak jesteś niepewna to idź do ginekologa, skąd my mamy wiedzieć????????????

hahha Nie bylo seksu a dzieciak sobie ciąże wkręca. Zeby doszlo do zaplodnienia to A- musisz miec dni plodne i jajeczko musi byc uwolnione B- musi dojsc do wytrysku WEWNĄTRZ pochwy. o mamo...

Gość Monia550
cóż...słyszałam przypadki że sama obecność spermy w okolicach intymnych kobiet podczas dni płodnych może doprowadzić do ciąży

Gość dfgxcv
to źle słyszałaś :|

no ok może dojść w taki sposób do zapłodnienia możesz być faktycznie w ciąży ale my ci tego z fusów nie wywróżymy. ginekolog się kłania, nie kafeteria.

Gość millinn
Monia, daleko mi do chamstwa na forum,ale powaznie az otwiera sie nóż w kieszeni! Chodziłas moze do szkoły?

Gość szukam, szukam...
kobieto skoro ostatni raz w grudniu z facetem się widziałaś a potem okres miałaś, to nie rozumiem skąd to pytanie :o? Też mi daleko do chamstwa ale tak głupiego pytania dawno tu nie widziałam.

Gość a ja bede mila
nie jestes w ciazy, na 100%