Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiowa kraina2013

Wątpliwości- to ciąża czy też nie?

Polecane posty

Gość misiowa kraina2013

Hej dziewczyny opowiem wam moją historie mam nadzieje,że któraś z was mi pomoże mi swoją opinią. Ostatni raz współżyłam ze swoim partnerem 8 lutego,później on wyjechał do pracy. Był to stosunek z prezerwatywą, nie wiem czy mogła peknąć czy nie. 10 lutego dostalam @ wydawało mi się, że był on normalny. Następny @ dostałam 9 marca. Kilka dni po tym krwawieniu zaczełam się dziwnie czuć, miałam zawroty głowy czułam się tak jakbym ciągle kręciła się na karuzeli, było mi słabo, te dolegliwości trwały jakis tydzień. W między czasie zrobiłąm 2 testy obydwa wyszły negatywne(zrobione ok 40 i 50 dni od stosunku). Miałam dostać @ 9-10 kwietnia, ale nie pojawił się. Dodam, że przy poprzednich @ piersi stawały się nabrzmiałe i bolesne, jednak to odczucie mijało zaraz po skończeniu krwawienia. Teraz są one tylko lekko powiększone i nie bolą tak bardzo jak przy poprzednich krwawieniach. Na jutro mam umówiona wizyte u lekarza, ale nie wiem co jest przyczyna braku @. Czy to jest ciąża, czy opóźniony @ jest spowodowany stracheem przed ciążą, może ja sobie wmówiłam te ciąże dlatego mó organizm płata mi figle. Jak sądzicie?

Gość cocochanelmojamila
watpie ze jestes w ciazy. ja robilam testy 21 dni po stosunku I od razu wyszly poztytywnie.wiec jesli 50 czy 60 dni po stosunku testy pokazuja sie negatywne to raczej nie jestes w ciazy,