Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukamkogostakiegomądrego

jest tu jakiś neurolog, psychiatra, psycholog z wykształceniem medycznym?

Polecane posty

mam pytanie - czy po operacji na mózgu może się zmienić osobowość albo charakter albo temperament?

Gość qweqweqwewq
psycholog nie ma wykształcenie medycznego... :p nie jestem zaneym z nich, ale sadzę, ż e moze, tak samo jak moze po np. uderzeniu sie w głowę, zwłaszcza jak coś spaprają

jak to psycholog nie moze? nieraz znałam przypadki doktorów znaczy lekarzy, którzy podyplomowo wyszkolili sie w psychologii, glownie psychiatrzy, niedlugo ide na operacje glowy, mam straszne problemy z nerwami, chcialabym po operacji byc spokojna, wyluzowana;(

Gość Tharia
co będziez operować?

Gość w jakim wieku jesteście
bo jest psycholog i psycholog kliniczny, ten drugi jest po akademii medycznej i jest lekarzem psychiatrą. Natomiast pierwszy nie jest lekarzem gdyż nie kończył AM

Gość zawiedziony1410
oczywiście że może, nie trzeba mieć dyplomu żeby to wiedzieć jednak nasz mózg jest tak skomplikowany że ciężko przewidzieć jaka to będzie zmiana - o to możesz pytać neurologa

Gość psyhooo0
mylisz sie - w jakim wieku jesteście , psycholog kliniczny konczy takie same studia jak psycholog biznesu, tylko robi inne przedmioty (niektore, inne ma takie jak wszyscy), ma praktyki w szpitalu, ale medycyny nie konczy

Gość qweqweqwewq
"bo jest psycholog i psycholog kliniczny, ten drugi jest po akademii medycznej i jest lekarzem psychiatrą. Natomiast pierwszy nie jest lekarzem gdyż nie kończył AM" buachachachachacha twoja wiedza jest porazająca... LOL skąd sie takie biorą?