Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JuzSamaNieWiem

On przesadza czy ja jestem przewrażliwiona?

Polecane posty

Gość JuzSamaNieWiem

Leżeliśmy w łożku, on rozchorowany i po popitce ze szwagrem, zrobił mi aspirynę i kazał wypić. Mdliło mnie na samą myśl, ale on się uprał. Dałam szklankę za łożko, po chwili on spytał czy wypiłam, zaczęłam się śmiac i mówić że tak, on kazał pokazać mi szklankę, więc podniosłam pełną i szybko opuściłam... a on zarzucił do mnie tekstem -- " Ale z Ciebie kłamliwa suka Magdalina" Dodam, że atmosfera nie była spięta, oboje mieliśmy wypite, ale on ma taką cechę, że nie wiadomo ile może wypić, a i tak zachowuje trzeźwość umysłu... Poczułam się strasznie, zabrałam kołdrę i wyniosłam się z pokoju, on zasnął a na drugi dzień zachowywał się, jak gdyby nic się nie stało. Jak się odezwał powiedziałam mu, co mnie boli a on do mnie "Zamknij się nie chce mi się ciebie słuchać: Próbował mnie jeszcze kilka razy udobruchać, ale ja czekałam aż mnie przeprosi... i się nie doczekałam... zerwaliśmy. Czy ja przesadziłam? Już nie wiem co o tym myśleć, Czuję się wyczerpana psychicznie, wyzwał mnie już drugi raz... pierwszy był, gdy jego kolega grał na gitarze a ja zawsze chciałam grać na gitarze i ciągle pytałam, czy zna ten utwór albo ten... on na drugi dzien powiedział, że zachowałam się jak szmata. Ja mam 22 lata a on 35

Gość hahahah kocham takie kobiety
facet je upokarza, wywywa od szmat i suk,a one ejszcze na forum lecą żeby zapytać czy przesadzaja?:o

Gość JuzSamaNieWiem
Dlaczego? Rozwiń swoją wypowiedź... Mnie to strasznie dotknęło, mam normalnie przyjmować jego epitety? To w związkach normalne? Na porządku dziennym? "Cześc szmato" "Siema chuju" ??

Gość JuzSamaNieWiem
Głównie chodzi mi o to, że nie było żadnego powodu, by mógł mnie tak wyzwać... nie było kłótni, leżeliśmy normalnie w łóżku, to dla mnie niepojęte, jak w ogóle mógł się do mnie tak zwrócić..? Może jakiś facet się wypowie...

Gość bambarryla147
Wkurwil sie, bo jak sama napisalas "rozchorowany i popity" zwlekl sie z lozka, zeby swojej ukochanej dac aspiryne coby sie lepiej poczula, a ona miala to w dupie....

Gość Aska kraska
A niby moglby byc jaki kolwiek powod do wyzywania sie ?