Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hghgh namamamdamm

jest sens wiązać się z kimś strasznie brzydkim?

Polecane posty

Gość nahradit
uciekaj!!!im brzydszy tym zwykle wiekszym kurwiarzem jest,sprawdz co robi na necie...tacy faceci zdradzaja,bo ciagle musza sobie udowadniac,ze kobiety ich chca..uciekaj;x

Gość mala czarna ????
'tylko mimowolnie czuje jakiś wstręt i niechęc, gdy on próbuje się do mnie zbliżyć. jest to silniejsze ode mnie. paralizuje mnie to wręcz i gdy tylko mnie dotknie czuje jakies mega spięcie i staram się jak najszybciej ten kontakt fizyczny przerwac.' Nad czym sie tu jeszcze zastanawiac, ta relacja akurat nie ma zadnego sensu :-O

Gość A TY TAKA PIEKNA IDEALNA?
KAZDY Z WAS ZBRZYDNIE...zestarzeje sie.

Gość zakompleksieni faceci
faceci CASANOVY BABIARZE-----TO TAK NAPRAWDE Bardzo zakompleksieni FACECI... chca sobie udawadniac caly czas ze kobiety go chca ,bez tego czuja sie malo wartosciowi brzydcy..

Gość zakompleksieniFaceciUDAJAmacho
Uroda bardzo szybko mija i co wtedy...?

Gość zakompleksieniFaceciUDAJAmacho
Moj znajomy wcale nie taki fajny jest a miniemanie ma o sobie..ze hohoho...a jak on KRYTYKUJE INNE KOBIETY..szok... dla mnie on jest po prostu brzydki absolutnie nie moim typie..a on mysli ze on mi sie podoba..;)

Gość kompleksy facetow..ukryte
Moj kolega tak naprawde ma spore kompleksy,ale udaje jakiegos ksiecia,pana ze jaki to on pewny ...a piekny idealny to on nie jest ;) a jak obgaduje inne kobiety..

Gość ostatnio poznalam
Oasttanio poznalam faceta: -PIEGOWATY jakis :( -DUZE USZY TROCHE ODSTAJACE :( -NOS jak zgnieciony kartofel.. -BRZUCHOL jak ponton.. -WYCWICZONY NA SILOWI -zbyttt napakowany co niezbyt ladnie wyglada..:(

Gość brzydalll
Oczywiscie że tak;-)

Gość A faceci...
...nie lubią przede wszystkim głupich bab, pustaków, no chyba że sami są jeszcze większymi tumanami :-)