Gość Qmega Napisano Kwiecień 12, 2013 Czesc mam do was pytanie . Mam prawie 18 lat brakuje mi 2 miesiecy do 18. Ale mniejsza z tym jestem ze swja kobieta juz 3 lata . Kiedy minal nam rok poszedlem do nowej szkoly. Zrobilem tam cos czego zaluje . Byl to wf. Przyszli do nas ludzi ktorzy tanczyli taniec towarzyski byl facet i babka. Facet wzial chlopakow na bok a babka dziewczyny. Uczyli nas tego tanca kiedy uczylem sie krokow myslalem o swojej dziewczynie. Az w koncu sie to skonczylo ale nie do konca stalem z chlopakami pod sciana i gadalismy az w koncu ci instryktozy przyprowadzili dziewczyny i mielismy teraz zatanczyc z nimi. nie chcialem ale nie wiem czemu sie zgodzilem . chcialem sie tylko nauczyc zeby pozniej zatanczyc to z moja dziewczyna . Rozumiem ze to brzmi teraz jakos dziwnie . Podczas tego nauczycielka robila zdjecia. Wtedy myslalem o mojej kobiece .Kiedy przyszedlem do mojej dziewczyny pokazalem jej czego sie nauczylem ale nie powiedzialem tego ze tanczylem przez 4min z ta dziewczyna . Teraz po tych 3 latach moja dziewczyna znalazla te zdjecia . Trzymalem ta dziewczyne za reke i jakies glupie miny wyszly na mojej twarzy mozna to odebrac tak jakby mi sie podobala albo czul bym jakies podniecenie . Moja dziewczyna jest na mnie teraz wsciekla nie wyzywa na kazdym kroku ale to normalne chce sie odegrac robi zdjecia z chlopakami. Musze tez powiedziec ze w tamym okresie klamalem moja dziewczyne poniewa uzaleznilem sie od jednej rzeczy i nie mowilem prawde. Przepraszam ja ale to juz nie jest dpo wybaczenia . Co o tym sadzicie wiem ze zrobilem zle jestem debilem kutase* sam nie weim jak moglem sie tak zachowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach