Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kilima

Co jest nie tak? Dlaczego nie chudnę?? Załamka...

Polecane posty

Gotuje w proporcji poracja kaszy na 3 porcje wody. Na poczatek kasze przelewam wodą na sitku, zwykła z kranu, potem do garnka, dodaje wode i 2 łyżeczki oleju lnianego, gotuje ok 15-20 min pilnujac czy nie trzeba dolac wody. Jem ja z otrebami owsianaymi, suszoną sliwka, plus jakies orzechy, słonecznik, różnie. Teraz kasza bardzo mi smakuje. A pierwszy raz próbowałam ja jakies 5 lat temu i sie zniechęciłam. W tym roku naczytałam sie o jej właściwosciach, zaczełam jeść i teraz ja uwielbiam

Gość Kilima
Nie dodajesz do tego miodu??

Gość Kilima
A moge zapytac o to jak ćwiczysz? Bo Twoje efekty są super....

Gość nulka234
Kilima zrób sobie badania tsh, ft4 i od razu przeciwciała. Jeśli nie chudniesz to możesz mieć niedoczynność tarczycy.

Gość Kilima
Nulka, te badania miałam robione co prawda z innych powodów, ale wyszły dobre. Wiec to co innego. Nic, spróbuje nieco zmodyfikowac jadłospis, dam kolejną szanse kaszy jaglanej... słyszałam ze na mleku mozna ja robic? Moze jakby do tego dac pare rodzynek orzechy i odrobine miodu i otreby to bedzie niezłe? Tylko pytanie czy nadal dietetyczne :P

Cwicze skalpel ewy chodakowskiej plus jakies szok treninng. Pisałam z dziewczynami na innym watku na tym forum, i inne dziewczyny odchudzały sie podobnie do mnie, mż ale zdrowo, plus te ćwiczenia i też bardzo ładnie schudły. jedyny klucz to regularność. Jedna dziewczyna ważyła tyle co ty na poczatku, i schudła 10kg w 3 miesiące, straciła bardzo duzo cm, wiecej odemnie. Ona ćwiczyła codziennie

Na mleku można ugotować ale wiecej kalorii i nie ma dużej różnicy w smaku. Dlatego lepiej na wodzie. Miodu tylko odrobine. Jak zjesz takie śniadanie to na pewno wyjdzie Ci na dobre

Moim zdaniem ten basen i nordic to za mało..przez pierwszy miesiać, dwa trzeba cwiczyć bardzo intensywnie i przewaznie wtedy długo nie ma efektów...

Gość nulka234
A miałaś przeciwciała? anty tpo i tg? Ja dwa lata tyłam bo tsh i ft4 wyszły w normie, dopiero jak te zrobiłam to wyszła niedoczynność i hashimoto.

Gość Kilima
Ja nie mam czasu na wiecej ćwiczeń... Jak nie to, to co polecacie?