Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Znak czasów?

Czy ciężko o kobietę, która nie ma obsesje na punkcie golenia się i depilacji?

Polecane posty

Gość jeszcze mnie nie powaliło
żebym depilowała ręce , uda i calutkie bikini , na rękach i udach mam cieniutkie jasne włoski ,a w okolicach bikini włosy są po to by chronić przed infekcjami tej wrażliwej strefy i generalnie mam gdzieś czy jest taka moda ,standard i męski wymóg ,nie podoba się ? no to wyjazd do modniejszej :P

a u faceta dopuszczam podcięte włosy pod pachami . Podkreślam podciętę a nie wygolone

Gość do jeszcze mnie nie powaliło
a jakby facet wolal u Ciebie podciete? :P

gdybym ja sie z tym dobrze czuła to nie widze problemu

Gość kto ma obsesję, ten ma
Nie mam obsesji.. nie latam codziennie w łazience z maszynką.. ale staram się miec gładkie nogi (co nie zawsze wychodzi, bo mi się nie chce) do kolan maszynka.. co kilka dni... jak mi się zachce, a uda średnio 1- 2razy do roku depilatorem.. (bo włoski są słabo widoczne) jakoś gdy się robi cieplej to depilatorem usuwam włoski od łokci do ramion.. czyli jakoś w maju, potem drugi raz w lipcu. Okolice intymne- maszynką robię linię bikini, wnętrze ud, wargi.. a na środku taki trójkąt (powiedzmy) spokojnie zostaje.. nawet spory. tyle, że go strzygę nożyczkami, żeby nie były te włosy za długie.. Pachy.. gdy ciepło wiadomo, że czściej.. bo tak to mi się nie chce ciągle katować tej skóry.. czasem depilator idzie w ruch.. Najbardziej jednak pilnuję chyba rąk: od dłoni do łokci..tutaj nie mam włosów, golę co jakiś czas.. i marzę o tym, żeby w innych miejscach włosy odrastały tak wolno i niewidocznie jak na rękach.. włosów na rękach nie toleruję brrr nie lubię.. a tak ogólnei to nie lubię depilacji.. mój mąz depiluje pachy, strzyże włosy łonowe, ostatnio próbowaliśmy usunąc mu woskiem włosy z klaty.. no zobaczymy czy to powtórzy.. ;) i tak się czasem zastanawiam.. jak to jest, że niektóre dziewczyny dbają o drogi, eleganci czy modny strój, drogie buty, siedzą godzinami w solarium. robią makijaż, fryzury.. golą okolice intymne na zero.. chcą super wyglądać, a na rękach mają długaśne włosy.. okropne..

Gość do jeszcze mnie nie powaliło
jeszcze mnie nie powaliło, czyli bys byla gotowa zapuscic sie pod pachami dla faceta?

Gość do kto ma obsesję, ten ma
zima zdarza ci sie miec centymetrowe wlosy pod pachami?

Gość stara40-stka
Ja sobie nie wyobrazam byc tam na dole łysa w wieku 40lat....

Gość ??
cm? no nie... to już by była przesada.... ani to wygodne,.. no i człowiek bardziej się poci.. nie.. to już za długie.. zdecydowanie.. a tak poza tym to zazdroszczę blondynkom... bo jak im coś odrasta, to co tam z daleka widać.. nic.. a brunetki co mają powiedzieć? ledwo się ogolą czy przejadą depilatorem.. a i tak po kilku godzinach coś widać :(

Gość szklany klosz
Mam ciemne włoski, jestem brunetką. Nóg nie golę całych, ok. 5 nad kolanami, wyżej jestem au naturel. No, może prawie - podcinam włoski rosnące z boku, jak mi się zechce. Co do pach, to golę, czasem tylko zdarza mi się nie golić parę dni, ale nigdy latem. Ręce - nie golę, nie przeszkadzają mi. Może wydam się komuś zarośnięta, ale mi to nie przeszkadza, i myślę, że to najważniejsze.

Gość do szklany kosz
no właśnie ja też nie golę ud.. "bałabym" się tam ruszyć maszynką./// ale raz, dwa razy do roku depilatorem i jest ok ;) pachy mam podobnie.. latem częściej niż zima.. tyle, że ja latem nie pracuję.. więc całe lato spędzam sobie w domu lub na działce (po drugiej stronie ulicy) to i tak nikt mnie nie ogląda.. więc czasem sobie odpuszczałam, bo jednak skóra podrażniona..

Gość ej szklany klosz
i podoba ci sie jak facet lubi jak masz pelny zarost lonowy? lubisz kuse majtki odslaniajace co nieco owlosienia?

Gość ej szklany klosz
a co sadzicie o facetach, ktorzy lubia nieogolone pachy u kobiet?

Gość szklany klosz
Ja kiedys uzywałam depilatora, ale przestałam - za bardzo mnie bolało. Nie, nie lubię kusych majtek, noszę zwykłe. Nie jestem fetyszystką owłosienia, nie jaram się tym że mam włoski tu i ówdzie.

Gość szklany klosz
Ps i nie wiem czy facet to lubi, nie poznałam takiego który chciałby się przekonać

Gość ej szklany klosz
to poznaj :-) nie ma co sobie przyjemnosci odmawiac

Gość golenie rak i ud jest
wiekszosci kobietom niepotrzebne

Gość młoda50
nie wyobrażam sobie byc zarośnięta

Gość mentaI cut
Wy wszystkie byście były owłosione w latach 80-tych.

Gość do stara40-stka
a pod pachami zawsze jestes ogolona?

Gość jestem facetem i mam
ochote na taka co nie goli

Gość sukinkoty plażowe
no to ja bym ci pasowała, na zimę zamykam praktycznie temat golenia się, tylko jesli jakas impreza i inne okazje, to wtedy się wydepiluję. A mój facet nigdy nie zwrócił mi uwagi w zwiazku z nieogolonymi nogami i ciagle chce się bzykać.

Gość jestem facetem i mam
i pod pachami zima wloskow nie przycinasz?

Gość dsdsdsd
Golić pizdę to wasz zasrany obowiązek szmaty.

Gość akurat miedzy posladkami
wloski sa ok