Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość come-with-my-dog

Czy są tu ludzie, którzy oddaj,ą KREW?

Polecane posty

Gość come-with-my-dog

jw piszcie :)

Gość wampirkkkka
Ja 15 lat

Gość come-with-my-dog
jaka macie grupe? ile razy/litrow juz oddaliscie? dlaczego? jak sie czujecie po tym? :) macie juz jakies zaslugi? piszcie wszystko

Gość losiaaa
ja oddwałam 3 razy bo niedawno zaczęłam a kobiety moga co trzy miesiące. nawet nie wiem jaka mam grupę krwi :P ja się czuje dobrze po oddaniu. caly ten proces nie trwa długo i jest niebolesny , naprawdę warto. można zrobić dobry uczynek a w zamian można dostać zwolnienie z pracy czy ze szkoły. oraz u nas sostaję się 10 czekolad

Gość bezdomunarazie
ja oddaje. oddalam juz ok3,5 l krwi. mam zerowke chyba minus:) od dawna wiedzialam z chce oddawac krew. jakos mnie ciagnelo do tego bo moze akurat komus uratuje zycie. ze dwa razy po oddaniu zrobilo mi sie slabo ale to mnie nie zniecheca:)

Gość sdsddddfff
u mnie w miescie trzeba oddac 20 litrow, zeby miec darmową komunikacje. ile mniej wiecej lat by to zajelo, zeby oddac tyle krwi?

Oddałam kilka litrów w Polsce. W Holandii nie ma takiej możliwości, krew jest sztucznie produkowana

Gość podziel sobie to latwie
u mnie kobieta moze po 14-15litrach, 34 razy oddac czxyli ok 7-8lat chyba cos takiego:) nie ejst zle a do 70 po co czekac;0