Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajajedna1

Brak mi juz pomyslow. Do mam niemowlakow

Polecane posty

Gość takajajedna1

W co sie bawic ie z niemowletami? Glownie takimi 6-10 miesiecy... Nuda, nuda, kazdy dzien taki sam...

dokładnie, nuda! moj smerf ma 19 miesiecy i potrafi godzine w ciszy sam sie bawic, ale.....jak zacznie rozrabiac to glowa mala. dawaj mu duzo czasu na samodzielnosc. to sie nauczy sam bawic.

Gość takajajedna1
Umie dlugo bawic si esam, ale jakos nie mam polotu do wymyslania... nie umiemn szalec, etc. Szukam inspiracji, jakichs pomyslow na konstruktywniejsze zabawy niz tylko pelzanie do grzechotek ;)

Gość takajajedna1
Nikt nie pomoze?

Gość mama młodego lucyfera
Moja córa ma 11 miesięcy. poza oczywistym- zabawkami i książkami - bawimy się spinaczami do prania, przekładamy je do miseczek pojemniczków, spinam na brzegach-ona zdejmuje. Córka lubi liczyć, to wszystko liczymy, że idą dwa psy drogą, ile jest ptaszków na drzewie za oknem. Spiewamy piosenki (kaczuszki, jadą jadą misie), jeźdżimy na moich kolanach (jedzie jedzie pan). Chodzę po domu i pytam się gdzie jest kotek, figurka itp

Gość Zarus
ja mam 13 miesięczną córkę i też siedzimy całymi dniami (poza 2 godzinnym spacerem)w domu i się strasznie nudzimy:(:( też dołączam do pytania co można robić z dzieckiem, my bawimy piłeczkami, biegamy po mieszkaniu, układamy klocki, śpiewamy, tańczymy, i t.d, ale to strasznie szybko ją nudzi, i mnie też:) bo codziennie to samo:(

Gość krala-bella
spokojnie ,idzie wiosna więc juz nie bedzie takiej nudy -wiecej bedziecie na swiezym powietrzy (JA baaaardzo na to czekam ) i zabawy w piasku,przejazdzka rowerwkiem itp