Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jdkrfjb

Czy znacie niemiecki proszek do kolorów Dalli???

Polecane posty

Gość ja tez nie krajowa
niemieckie proszki sa ogolnie dobre. tego akurat nie uzywam,ale bym sie nie wahala na twoim miejscu sprobowac.

Gość Jedź do Ikei, tam jest pełno
On jest produkcji Dalli-Werke. Mam tej marki mydła w płynie w domu. Możesz mu powiedzieć, żeby wziął ewentualnie do kolorów, a do bieli niech poszuka Weisser Riese w (białe napisy z scharfes s na granatowym kartonie).

Gość gość
Mialam dalli do koloru duzy karton XXL na 100 pran 7kg za ok.70zl.Cena niewielka jak za niemiecki proszek,ktory mozna dostac w hipermarketach Auchan.Pierze naprawde dobrze,producent zapewnia ze juz 20 stopniach mozna prac,ja w wiekoszosc***iore w 40 ,60 i biale w 90 wiec nie wiem czy rzeczywiscie w tak niskiej tep.jest skuteczny,chociaz przy praniu recznym sprawdzil sie.Dobrze sie rozpuszcza,nie zostawia smug na ubraniach.Wyprane tkaniny maja delikatny zapach proszku,ale nie taki typowy jak wiekszosc proszkow,ciezko okreslic co to za zapach, na pewno przyjemny ale od razu czuc ze byly wyprane w Dalli a nie np.w Bryzie.Moze te niemieckie proszki maja inne kompozycje zapachowe niz te produkowane na polski rynek.Mysle,za warto przetestowac ten proszek:)

Gość gość
Znajomi chwalą, że to najlepszy proszek pod słońcem, a więc kupiłam. Po upraniu nie pozostawia ani zapachu ani nie pierze tak dobrze jak polskie np. Vizir czy Persil . W dodatku cała rodzina ma po nim krosty, nie wiem czy to uczulenie, czy z nie doprania. Proszek to istny bubel. Nie polecam. Nigdy już nie kupię niemieckiego proszku do prania.