Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Simsroksu

ile przytyłyście w ciąży????

Polecane posty

Gość Simsroksu

Witajcie:) Jestem w 9 tc, jak większość ciężarówek mam mdłości i zgagę. Tylko, że mam wielki problem, nic oprócz jedzenia nie zmniejsza tych mdłości i zgagi. Mam też mega apetyt, ciągle bym jadła, może to być skutek rzucenia palenia. Trochę się boje, bo już przybyło mi 1,5kg. Ile Wy przybrałyście w ciązy i czy szybko straciłyście nadprogramowe kilogramy?

Gość rozmyslam ciagle
wiesz co u mnie bylo tak ze na poczatku duzo tylam.Do 6 miesiaca przytylam 10 kg,a potem tylko 6.Po porodzie i pologu waga do przodu byla 7 kg.Minelo dwa lata,teraz jest jeszcze 3 kg do przodu,ale mysle ze do wakacji zejdzie nizej bo mam mala diete :)

Gość szatyyyyyynka27
ja 16kg. mała ma teraz 15 mcy i waże tyle co przed ciążą.wiadomo ciało juz nie te ale da się zrzucić najlepsza metoda karmienie piersią i spacery z dzieckiem

Gość kot bez butów boso chodzi
myślę, że dobiję do 19-20 kg

waga stala 62 kg w pierwszym trymestrze nudnosci i wymioty waga spadla do 60 kg teraz jestem w 23 tygodniu i waze 64-65 kg. zalezy czy waze sie z rana czy po poludniu. z samego rana waze rowno 64

Gość mama młodego lucyfera
13 kg przez I trymestr 0kg, w II - 5kg, reszta w III

Gość a ja mam w nosie
Pierwsza ciaza 17 kilo zrzucilam w niecale 2 miesiace. Druga ciaza 13 kilo. I jeszcze 5 kg do zrzucenia.

Gość 9kg
dzisiaj jestem w 40tygodniu skończonym i przybyło mnie 9kg, w dwóch poprzednich ciążach po 14kg

Gość aneczkal....
Ja przytyłam 8 kilo, tydzien po porodzie mialam 11 mniej :) A zaczełam przybierać dopiero od 5 miesiąca.

Gość Simsroksu
Dzięki za odpowiedzi:) Ja mam nadzieje, że szybko zgubie nadprogramowe kilogramy. Teraz mi tak dziwnie, bo całe życie na diecie byłam, a teraz mi nie wolno. Co prawda staram się słodycze zamienić owocami, a na obiad jeść gotowane mięsko. Jak na razie I trymestr i 1,5 kg do przodu. Mam plan nie przytyć więcej niż 14 kg, bo nigdy do szczupłych nie należałam... To w takim razie na spacer idę.

Gość mandra6
ja obecnie 37 tc i 10 kg do przodu, już się martwię jak to będzie ze zrzuceniem zbędnych kg :(

Gość tamara ze śląska
23 kg z czego 5 kg w 1 trymestrze. Niestety tak jak Ty miałam tak potworne mdłości, że tylko jedzenie na okrągło pomagało. Pracowałam jako doradca klienta musiałam być piękna i uśmiechnięta cały czas, więc nie mogłam sobie na mdłości pozwolić.

Gość 34tc na plusie
mam 6 kg. Startowałam z wagą 62 kg.

Gość igaigusiaaa
zachodzac w ciaze wazylam 60 kg, dzien przed porodem wazylam 72, czyli przytylam 12 g, a miesiac po porodzie wazylam 55, 2 mce po juz 52, maly wysysal ze mnie soki zyciowe :)

Gość mamusianatalki22
przytylam 15, zaraz po porodzie mialam -10 kg, pol roku po porodzie wazylam tyle co przed ciaza

Gość Simsroksu
Tamara, a wróciłaś do wagi sprzed ciąży?? Ja bym chciała w czasie karmienia wrócić do swojej wagi. Niby te 1,5 kilograma nie widać po mnie, jedynie strasznie urósł mi biust, z rozmiaru 70D do70 F!!!!! Boje się tylko, że mi to wszystko zostanie... Teraz na mdłości zamiast jeść to popijam wode

Gość millinn
15 kg :)

Gość tamara ze śląska
No prawie wróciłam. Po roku miałam 3 kg na plusie w stosunku do wagi sprzed ciąży. A potem przytyłam 10, ale to już nie miało związku z ciążą i karmieniem.

Gość Patka90
Hej! Ja ważyłam przed 54 kg. Teraz jestem w 25 tc i waże 60 kg. więc przytyłam 6 kg przez 6 miesiecy ciazy. Zobaczymy co bedzie dalej;/ cóż ruszma się, chodze na basen pływam, jeżdże na rowerku stacjonarnym i dużo chodze po schodach araczej biegam bo jakoś nie umiem powoli chodzic ;) czuje sie super a mala daje niezle kopniaczki ;)

Gość krawatka122
55 startowa, 77 koncowa. Dzisiaj 9 miesiecy po porodzie waże 58 - bez odchudzania, samo spadło ale chciałabym jeszcze te 3 kg zrzucić jednak brak motywacji ;)

U mnie jest teraz 26 tc i prawie 10kg. masakra a jeszcze tyle do końca. Na początku schudłam przez wymioty 2.5kg ale jak widać teraz nadrabia. No i lekarz powiedział że trochę dużo jak na ten czas.

Gość uejdhd
35kg,waga startowa 55,koncowa 90 Rok po porodzie 57 kg,zero rozstepow i obwislej skory,moze dlatego ze ponad polowa to woda

Gość Patka90
Jak widać z wypowiedzi, każda kobieta to inny organizm...

Gość rrrccvcv
Przytyłam 14 kg...urodziłam 9 dni temu ,a juz brzucha prawie nie widac ;) Karmię piersią...

Gość jugoooooooooooo
Przytylam 18 kg, tydzien po porodzie mialam juz 13 mniej. Widze, ze nie bierzesz pod uwage, ze wazy i dziecko i krew, lozysko, piersi.

Gość tasia216
W pierwszej ciazy 17 kg,wrocilam calkowicie do swojej sylwetki 6m po.Teraz 2 ciaza 3m 4kg jestem opuchnieta.Ja powiem tak,duzo kobiet tu na forum,mowi ze przytylo 5,9kg.Hmmmm a z moich obserwacij jak ogladam ciezarne to zadna nie wyglada jakby przytyla 5 a nawet 10kg.Wiec gdzie sa te mamuski???? Ja osobiscie takiej jeszcze w zyciu nie spotkalam.

Gość Patka90
nie realne jest by przytyć 6 kg w ciazy tylko ;)

Gość dziewczyna cyklisty
Ja jestem w 12tc i od początku schudłam 6kg.