Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lato 2013aaaaaaaaaaaa

co lepsze na wakacje malediwy czy tajlandia?

Polecane posty

prosze o rady

Gość upupupupupu...
to moze przelej mi z 500 zl skoros taka bogata :D

trzeba bylo sie uczyc

Gość ciezki wyborrr
Ale ja bym wybrala Malediwy chyba

Gość prawictwo pospolite124
Ja bym zrobił inaczej Jak jedziesz d o na tydzien Tajlandi to wybierz sie tez do Birmy przynajmniej na 2 dni wtedy masz 5 dni tajlandia 2 dni Birma . Wycieczka drozsza niz sama tajlandia , ale z pewnoscia warto .. Dystans miedzy panstwami jest niewielki.

Gość Zizi21
Najlepiej jedno i drugie miejsce, ale lepiej chyba zacząć od Tajlandii. Z naszego punktu widzenia to dość egzotyczne miejsca, dlatego trzeba się dobrze przygotować do pobytu tam. Jeżeli to pierwsza wycieczka to polecam skorzystanie z usług jakiegoś sprawdzonego biura podróży – np. Newpoland.pl.

Gość Zizi21
Najlepiej jedno i drugie miejsce, ale lepiej chyba zacząć od Tajlandii. Z naszego punktu widzenia to dość egzotyczne miejsca, dlatego trzeba się dobrze przygotować do pobytu tam. Jeżeli to pierwsza wycieczka to polecam skorzystanie z usług jakiegoś sprawdzonego biura podróży – np. Newpoland.pl.

Gość gość
Patrzcie tutaj - https://logostour.pl/sri-lanka-malediwy-2018 Zrób sobie takie połączenie. Sri lanka jest cudowna, to nieco inny klimat niż Malediwy, ale ogólnie jedno i drugie miejsce mają zdecydowanie swój urok i to coś do zaoferowania. Jest też opcja zrobienia samych Malediwów, ale wydaje mi się, że połączenie tych dwóch kierunków będzie po prostu rozsądniejsze.

Gość gość
A może zdecydowanie ciekawiej, do kraju, który wskazywany jest jako najciekawszy w Azji? Mam na myśli - https://www.zielonapolana.com.pl/sylwester_2018.php Przynajmniej wydaje mi się, że to idealny moment. Birma nie jest jeszcze zjedzona turystyką, gwarantuje ogrom atrakcji. Popatrzcie sobie po zdjęciach...