Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zskonieczka

KONIEC - biore sie za siebie mż + ćwiczenia

Polecane posty

Gość zskonieczka

witam powiedziałam sobie koniec na lato musi mnie byc mniej o 10 kg zamierzam mniej jesc i cwiczyc codziennie :) napewno rano 50 brzuszków a pozniej wieczorem albo bieganie albo rowerek a jak znajde jakąs chetna kolezanke to aerobic i basen moze któras z was przyłaczy sie do mojego topiku wiem ze jest ich tu tysiace ale ja nie zamierzam rezygnowac i musze osiagnąc swój cel

Gość zskonieczna
nie ma chetnych? trudno bede tu sama ale wcale nie zamierzam rezygnowac

Hej. Trzymam kciuki, Ja tez trochę muszę "zmalec" by latem bez wstydu pokazać sie w sukience czy bikini. Udzielam sie juz na innym topiku ale chętnie Ci pokibicuje:) Skąd jesteś?

Szczecin. Ja aktualńie jestem na diecie jogurtowej, ale jem tez wszystko co w płynach - kisiel, budyn itp. Efekty sa, polecam:)

Gość zskonieczna
wiesz co nie bardzo przepadam za jogurtami i najpierw postanowiłam spróbowac hiszpanska :) poznie zobacze , poczytam o tej twojej jogurtowej a puki co dzien zaczełam od wypicia octu jabłkowego , 50 brzuszków i teraz sniadanko dwie wasy z chuda wedlinka i pomidorkiem

Gość frugo_zielone7
hej Bardzo chętnie się przyłączę. Konkretnej diety nie mam, ale będę jadła mniej i więcej się ruszała, zero słodyczy i zero jedzenia po 19.00 ta zima mi się dała bardzo we znaki, bo dużo przytyłam:( Będę jadła, warzywa, owoce, nabiał, mięso z kurczaka, ograniczę chleb i postaram się całkowicie zrezygnować ze słodyczy. Moja waga coś około 69 kg jak nie więcej :( dziś chciałam się z ważyć ale baterie wysiadły, po weekendzie kupię to podam aktualną wagę. Trochę się obawiam co w tym miesiącu zaczynam brać tabletki anty i boję się czy po nich nie przytyje dodatkowo, mam nadzieję że jak nie będę dużo jadła to nie przytyje. do napisania później :)

super razem bedzie nam razniej ja waze gdzies 88 własnie tez mi baterie siadła w wadze - tez musze kupic to podam aktualna ile masz lat i gdzie mieszkasz

Gość frugo_zielone7
właśnie poćwiczyłam godzinę na steperze :) ja jestem z Katowice A Ty?

ja jestem z łodzi , narazie sprzatam ale mam zamiar pozniej wskoczyc na rowerek i chociaz pół godzinki albo moze jakis fitness przed kompem pije tez duzo wody :) co godzine szklaneczke musze schudnąc

Gość frugo_zielone7
hej nikogo nie ma? ja dziś dorwałam wagę 67,4 kg. wczorajszy dzień minął bardzo dobrze pod względem diety, mam nadzieję że dziś tez tak będzie. Pogoda ładna i widzę, że mam więcej energii i więcej chęci do odchudzania. miłe niedzieli idę pomyślę nad jakimś śniadaniem :)

ja juz po sniadaniu dzis był omlet z pomidorami i do tego sałatka z rukoli uwielbiam dzis jeszcze nie cwicze ale od jutra codzienne treningi

Gość frugo_zielone7
a ja zjadłam na śn: bułkę pszenną z serem twarogowym i szczypiorkiem, kawa bez cukru, 2 herbaty czerwone

autorko ja na mz schudlam 22kg w 4 mies oczywiscie startowalam z wyzszej wagi. jestem zainteresowana np dluzszymi spacerami a samej mi sie nie chce, w domu mam rower i cwicze cardio.

niestety w tych godzinach pracuje :( lat mam 32 a ty? lubie zawierac nowe znajomosci nie ma to dla mnie zadnego problemu ;) dzisiejszy dzien zaliczam do udanych

Gość frugo_zielone7
hej wczoraj jeszcze zjadłam na obiad kotlet z kurczaka bez żadnych dodatków kolacji nie jadłam. może to przez ten okres ale czuje się taka pełna i nie chce mi się jesć dziś mam do pracy na 11.00 za godzinkę wychodzę. na śn: inka z błonnikiem + bartonik kinder maxi king, wiem, wiem, malo dietetycznie ale ma tylko 180 kcl, nie chciało mi się pieczywa jeść zresztą liczę kacl max 1000 kcl, później będę zwiększać jak coś ruszy z wagą, dzis 67,7 kg :/ ja mam 29 lat :) miłego dnia :)

ja dzis pieknie dietke trzymam -wasa z chuda wedlinka -jogurt naturalny -jabłko - warzywa na patenie a wieczorkiem zjem pomidorowa sałeke jeszcze nie cwiczyłam ale zaraz zaczne tylko troche posprzatam w domciu - to bedzie taka rozgrzewka

autorko jak bedziesz odezwij sie na moim topiku, tam sie szybciej dogadamy:-) tam czesto zagladam :-) chenie pojde na fittnes

podaj mi linka ja własnie jestem po poł godzinym rowerku i 50 brzuszkach - wiem ze to mało ale jak dla mnie to naprawde sukces

autorko tytul topiku"30kg do zgubieni. ze swinki w piekna lanie" nie mam jak dac linka bo pisze z tel. ja juz po cwiczeniach:-) 35min rower i 27min cardio wow godz cwiczen na raz

Witam, ja od okolo 3 tygodni mniej jem ale od dzis zaczelam biegac, zobaczymy co to bedzie:)