Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LOlka____

Czy faceci kochają zołzy?

Polecane posty

Gość LOlka____

Niby faceci kochają zołzy, a mój były jakoś nie mógł ze mną wytrzymać. To znaczy na początku robił wszystko, co chciałam, a potem przestał i to on chciał przejąć kontrolę. I gdy robiłam się bardziej potulna, to wtedy on rządził i kiedyś napomknął, że woli zołzy. No to znowu zaczęłam być zołzą i uznał, że nie ma sił do mnie.WHY? O co tym durnym facetom chodzi?

Gość hfghfhf
faceci nienawidzą zołz może na chwile im się spodobać zołza, ale długo z taką nie wytrzymają jeśli chcesz być szczęśliwa i chodzi o mądrego, wartościowego faceta, to zapomnij o fochach, kombinacjach, gierkach i demonstracji swojego nadymanego ego faceci lubią mądre, dojrzałe emocjonalnie kobiety, które szanują same siebie, ale także ich

Gość fifirififi
pokazałaś, że jesteś słaba i tylko grasz zołzę - przestałaś go wtedy interesować - nikt nie lubi podróbek!

wolimy normalne, inteligentne, zabawne i pewne siebie kobiety ktore oprocz faceta maja swoje zycie. mnie np dzisiaj w seforze dziewczyna sprzedajaca perfumy zaprosila na kafe... ;) nie wiem czy tak robi zolza, ale wiem ze gdybym sie nie spieszyl na uczelnie to bym poszedl a wieczorem skonczylibysmy w lozku. jestem tego pewien... ;)

Gość LOlka____
to lubią czy nie lubią?:P

Gość LOlka____
wg internetu: Kobieta wredna i złośliwa, skoncentrowana na sobie i własnych potrzebach, do których próbuje dostosować swoje otoczenie. Oczekuje zrozumienia od innych nie odwzajemniając go. Bywa niezwykle miła kiedy ma sprzyjający nastrój, ale po chwili zamienia się w jędzę bez konkretnego powodu. Rozumie siebie, ale nie rozumie i nie chce rozumieć innych. Lubi udawać niewinną i słodką, zanim poczuje się pewna siebie. Ogólnie zimna i niezdolna do wyrażenia głębokich uczuć. Odzyskuje rozsądek, kiedy napotyka na kamień i wtedy ogarnia ją chwilowy niepokój. Czasami narzeka, że nikt jej nie lubi, brakuje jej towarzystwa, a panowie nazywają ją zołzą. Rzeczywiście prawdziwa kobieta. I jak tu takiej nie kochać ;) ;D

Gość LOlka____
no bo często sie słyszy, że faceci lecą na zołzy, wiec tak tylko pytam ;p

hhhhhahhhahhaa takie kobiety nie istnieja. to tylko kwesta czasu az ktorys facet ja rozpali i wtedy cale te feministyczne pierdolenie wylatuje przez okno. przesluchaj sobie piosenke Coma - ballada o proznosci... ;D

Gość LOlka____
ja jestem zołzą i mnie rzucil facet

nie posluchalas piosenki... ;D nie dziwie ci sie, strasznie dusi kota... ;D ale tu o tekst chodzilo... ;P;)

Gość mylicie pojęcia
zołza to kobieta miła,konkretna,nie owija się wokół faceta-czyli nie jest bluszczem,realizuje się na każdej plażczyznie,stawia konkretne cele sobie i partnerowi,kocha siebie,szanuje i nie da sobie wleżć na głowę a skoro facet odszedl od zołzy,to znaczy trafila na dupka i nie ma co rozpaczać