Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heloiza999

kupiłam eleganckie kolczyki, bo to podstawa i Catherine ma zawsze

Polecane posty

Gość heloiza999

piękne, eleganckie kolczyki i do tego dzinsy i jakikolwiek zwykły czarny golf i już wygląda się dobrze, elegancko. zabuliłam,a le mam. na codzień nie robię sobie takich prezentów, ale od święta można sobie kupic. tzn. nie mam żadnego świeta, ale mam na mysli, że czasem można. katherine nawet jak jest z williamem na spacerze nad morzem, w gumakach to wygląda dobrze, choćby w sraczkowatej kurtce, bo ma koka i perły. więc doszłam do wniosku, że kolczyki są podstawą- diabeł tkwi w szczegółach. swoją drogą, katherine jest tak piękna, że aż mi na studiach głupio dziś było, bo kumpeli o tym mówiłam tak: jeeezuu, ona jest taka piękna i ma takie piękne włosy, mam ochotę ją zabić..." 5 razy to powiedziałam i ona wkońcu mi powiedziła (z uśmiechem)- weź panuj nad reakcjami. głupio mi....nie miałam na mysli tego dosłownie...ale zazdrość mnie czasem zżera....jest szcuplutka, ma boskie sukienki, cudowne włosy i efektywną biżuterię. i przez nią nawet william mi się już podoba, choć całe życie uważałam go za brzydala!!!!;-00

Gość aspołeczny ignorant
ona nie jest ładna, ale pokaż fote kolczyków

Gość heloiza999
nie mam foty kolczyków niestety, ale są z zielonym pięknym akmieniem, w koloreze butelkowej zieleni- marzyłam o takim kamieniu....pasuje mi do oczu;-)) a kto jest piekny wg Ciebie, jaka kobieta słynna? j auważam, że Catherine jest pięęęękna, ale staram sie też mieć na uwadze, że ona jest wystylizowana. kiedy nie była księżna, to była jedną z wielu kobiet i wygląda normalnie na swoich starych zdjęciach- tzn. była zawsze ładna, ale może nie ani mniej ani bardziej niz ja? a jakbym ja była księżną, to też bym miała takie włosy i taki wygląd? od tego to zależy w dużej mierze

Gość aspołeczny ignorant
ładne kolczyki