Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieczniemokra_20

Czy wkurzałaby Was ciągła ochota partnerki?

Polecane posty

Gość wieczniemokra_20

Czy wkurzałaby Was ciągła ochota partnerki? Uprawiamy seks od 2 miesięcy ale dość rzadko. Ja byłam dziewicą. Ciągle mam ochotę. Na samą myśl o moim partnerze jestem mokra i ściska mnie z podniecenia. Ciągle chodzę wilgotna. Jestem otwarta, często mu pisze, że mam ochotę. Chętnie jeżdżę do niego, bo tam możemy uprawiać seks. Jestem otwarta, dopiero wchodzę w ten świat. Aż mi głupio, ze ciągle napalona jestem. Może nie powinnam mu tego mówić/pisać?? Może dziewczynie nie wypada? Może powinnam udawać trochę bardziej nieśmiałą i wycofaną?? Żeby to on mnie "namawiał" na seks? Bylibyście zadowoleni gdyby Wasza kobieta pisała Wam często, że jest mokra na samą myśl o was, że ma ochotę na seks itp?? Może powinnam się opamiętać:(:(

Gość wieczniemokra_20
Nie no, piszę mu wieczorami, jak leży w łóżku. Teraz mu napisałam, jest właśnie w pracy. Nigdy się nachalnie do niego nie dobieram ani nic. Zawsze tylko mu pisze lub mówię, że mam na niego ochotę.

Gość fan zlotowlosej
Ja bym mógł słuchać bez końca jak złotowłosa jest napalona :) Nie krępuj się mów cały czas, a jeśli okaże się że jego to nie kręci, to nie facet, a baba :)

Gość Złotowłosaa
A ja bym mu mogła cały czas mówić jak na mnie działa ,a jego to kręci.:)

Gość fh
słaba prowokacja kryptogeja :classic_cool:

Zawsze chciałem takiej kobiety i właśnie taką spotkałem. Jest zawsze gotowa, NIGDY nie odmówi ani ja jej.

Zawsze chciałem takiej kobiety i właśnie taką spotkałem. Jest zawsze gotowa, NIGDY nie odmówi ani ja jej.

Gość dxdffx
PENDZIOR skąd możesz wiedzieć,spotkaliście się jeden raz,zobaczymy jak to będzie gdy wkroczy szara codzienność ( o ile wkroczy ;-) )

Gość martunika777
to było by marzenie mojego męża :) daj mi numer to jak będzie mnie boleć głowa to ci go pożyczę :)

Gość Limok
Taka dziewczyna to skarb,jest z pewnoscia napalona,jezeli ona prosi go o sex,to jest spoko laska