Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kejfi

komuś dzisiaj też tak źle?

Polecane posty

Gość niezdecydowana6
A mi se źle

Gość sgfwgazsrgz
Z brzoza smoleńską jak i zieloną wyspą jest tak jak z opowieścią ,że przeleciałem 10 000 kobiet, a mam 35 lat. A na dowód POkazać mogę mojego ptaka i POwiedzieć ,że on tego dokonał. :) Tylko jak przychodzi co do czego, to okazuje się ,że tuż po katastrofie brzoza jeszcze stała niezłamana, co wynika z pierwszego opisu Rosjan dokonanego tego samego dnia, kiedy zniszczony został samolot. , samolot przeleciał tuż nad nią, co wynika z zapisu amerykańskiego FMS-u, skrzydło z łatwością by brzozę przecięło,co wynika z licznych obliczeń speca od wytrzymałości materiałów, a wybuchy w samolocie miały miejsce jeszcze zanim samolot doleciał do brzozy, co wynika z zapisu fonetycznego czarnej skrzynki. Jeśli chodzi o gospodarkę zielonej wyspy, to dług w tym czasie przyrastał dwa razy szybciej niż PKB, bezrobocie wzrosło z niecałych 9% do ponad 14%, deficyt finansów publicznych chwilami przekraczał 100 miliardów złotych, a Vincent głównie się zajmował tym jak ukryć dług, a nie tym co zrobić, żeby gospodarka wyszła na prostą..