Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Jak podejść piękną i porządną mężatkę?

Polecane posty

Gość blueeeee
no i na co tu w takim razie liczyć??????????????????????????

Gość blueeeee
Ani spotkania, ani uczucia, ani seksu....jeno lipa:P

No jak to na co? Ze pójdzie za głosem serca i będziemy się spotykać. Ona jest praktykująca, to pewnie nie uznaje zdrady i rozwodu.

Gość offerma
jak babie zaswędzi w kroczu to i żadne zasady nie pomogą :D

Gość blueeeee
jak to zrobisz,że ona za tym głosem serca jednak pójdzie???:)

Gość blueeeee
offerma, myślisz,że na sam widok swędzi:P

Gość i co bedziecie w karty
bierki i kierki grać

No to właśnie do Was pytanie. Ja na razie stoję trochę z boku, czasem ją widuję i tyle. Nachalnym też nie można być.

Gość blueeeee
I tak z boku będziesz stał?

Gość blueeeee
albo zaproś ją np na kawę.PÓJdzie, co jej szkodzi:D

Gość a sam jestes losi zonaty
zdaje sie tez

Gość 545454545454545/
51151515151No to właśnie do Was pytanie. Ja na razie stoję trochę z boku

Gość blueeeee
co to za cyfry????? Looserku? no co ty?

Gość Grand canaria
Jeśli piszesz serio (a mam nadzieję że to tylko prowo z nudów) no ale gdyby jednak -to Ci powiem że jesteś facetem bez zadad i bez honoru.I bez sumienia tak nota bene.Takie zwykłe egoistyczne zero. Mam nadzieję że takie beznadziejne geny bycia dupkiem, jak Twoje, jakoś przekładają się na kod feromonowy i że tylko puste laski są na niego chętne, (innymi słowy że normalna kobieta "wyczuje" że jesteś próżnym bębenkiem a nie mężczyzną , nie tylko na poziomie intelektu ale również i w sposób czysto chemiczny...) Jeśli kobieta o której piszesz jest faktycznie porządna, to bubek który chce komuś zniszczyć związek dla swego chwilowego kaprysu,nie będzie u niej miał szans.W ogóle wiesz...się zastanawiam jak w ogole można być taką mendą.... Nie wiem.

Nie jest to pasjonujacy temat, dlatego bardzo pobieznie przeczytalam wypowiedzi forumowiczow. Jedna kwestia mnie zastanawia, piszesz "podrywaczu", ze Jej maz marnie zarabia, co w Twojej pustej glowie mialo o nim zle swiadczyc. Pustaku, czy Ty jestes multimilionerem z wygladem modela ? Za kogo Ty siebie uwazasz ? - moim zdaniem, jestes zakompleksionym, zdeprawowanym pomiotem ludzkim, ktoremu zamarzyl sie romans z mezatka. Uwazaj, bo mozesz byc tylko powodem krytyki i kpin. Niczym wiecej. Glupku

Co ma piernik do wiatraka. Po co piszesz o zarobkach ? W malzenstwie, zawsze jest tak, ze ktos zarabia wiecej. Tylko taki przyglup jak Ty moze sadzic, ze kobieta, ktora Ci sie podoba trwa w malzenstwie z uwagi na wyzsze zarobki meza. Tak to jest autorze, glupich nie sieja, oni sami sie rodza.

Ona też pracuje. A on wiem, że skończył dobre studia i pewnie mało nie zarabia. Piszę o tym, bo ze mną by tak nie miała, więc rozumiem, że on jest ojcem jej dzieci i ma wyższy status społeczny.

Wniosek jest prosty, nie masz szans u tej kobiety. Jestes zalosnym, naiwnym glupkiem robiac sobie nadzieje, ze Ona zwroci na Ciebie uwage. Rozumiesz ?

Sensownym jest traktować ją jak każdą inną piękną i porządną kobietę. Oczywiście z szacunkiem. Mężatki, nawet te piękne, również potrzebują, aby poczuć się atrakcyjną.