Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iugfigu

Tarot - powróże 3 osobom

Polecane posty

Gość iugfigu

Jeśli ktoś chce to proszę bardzo, 3 pierwsze osoby, 3 pytania.

Gość iugfigu
po 3 pytania miało być :)

Gość aspołeczny ignorant
kiedy mnie spotka śmierć

Gość drzewwwwtya
1 czy o mnie pamięta i co czuje 2co z pracą 3 czy ktos sie jeszcze w e mnie zakocha

Gość mi powróż zobaczę co
ciekawego masz do powiedzenia (napisania:)

Gość upupupup
kiedy znjde prace i gdzie? czy bede bogata? ile bede miec dzieci?

Gość iugfigu
Rodzeństwo - sztuk 1

Gość kerri
1.Jak długo będzie żyla moja mama 2.Jak syn ułoży sobie życie 3Co mnie czeka w przyszłości

Gość iugfigu
drzewwwwtya 1. Osoba ta jest bardzo zajęta lub stwarza pozory osoby zajętej. Z tą osobą nie uda ci się ruszyć do przodu, stworzyć udanego związku. Musisz uważać na niego bo lubi oszukiwać. Nie myśli o tobie, byłaś/eś jedną z wielu. 2. Karta wróży ci znalezienie pracy na czas określony. Ale należy zachować ostrożnoć bo może nic z tego nie wyjść. 3. Na miłość trzeba będzie jeszcze poczekać.

Gość aspołeczny ignorant
a co z moją wróżbą

Gość wqddqwdqwdqw
1. czy moje zycie zmieni sie na gorsze 2. czy poznam niedlugo prawdziwa miłość 3. czy zdam sesję letnią na studiach

Gość iugfigu
kerri 1. Karty pokazują zły stan zdrowia, Trzeba się przebadać. 2. Jako osoba na stanowisku kierowniczym, karty dla niego wybrały koło fortuny więc los mu będzie sprzyjał. 3. Karty mówią iż nie wiedzie ci się zbyt dobrze obecnie, musisz wziąć los w swoje ręce i zacząć działać ale nie chaotycznie, przemysleć, przeanalizować swoje życie. Jeśli jesteś w związku, nie ratuj go za wszelką cenę, nie warto.

Gość ciekawe co by bylo
1. czy o mnie mysli 2. czy mi sie wszystko ulozy 3. co u mnie w milosci

Gość iugfigu
upupupup 1. Według kart masz talent w sztuce i jeśli chcesz znaleźć pracę dobrze płatną i taką którą będziesz cenić i będzie cię satysfakcjonować to powinnać zainwestować w swoje zdolności. 2. Według tarota jesteś impulsywną osobą, działasz pod wpływem chwili, stąd problemy ze znalezieniem pracy. Nie będziesz bogata ale i nie będziesz biedna. 3. Według kart czeka cię ciężki poród a nawet poronienie. Nie będziesz miała więcej niż 2 dzieci.

Gość kerri
dziękuję

Gość pyt123oran
1. Czy mam podjąć studia podyplomowe o których myślę? 2. Czy mam iść za rok na studia doktoranckie? 3. Kiedy znajdę swoją miłość?

Gość terazzapytam123
czy bede miala prace? Czy bede meżatka? Czy wyjade do innego miasteczka?

Gość iugfigu
wqddqwdqwdqw 1. Przeszłaś już w życiu bardzo wiele, teraz już czas na to co lepsze. Gorzej być nie powinno ponieważ już masz za sobą nieprzyjemne doświadczenia. 2. Tak. 3. Tak.

Gość titok
czy on mysli o mnie jeszcze? czy planowo ukoncze szkołe? czy jestem atrakcyjna dla ludzi? kiedy pojawi się ktoś zainteresowany mną?? z góry dziękuje...

Gość iugfigu
pyt123oran 1. Jak najbardziej, to doskonały czas i okazja na działanie. 2. Niecierpliwość jest złym doradcą, lepiej poczekaj. 3. Według kart - nieprędko - źle lokujesz swoje uczucia.

Gość upupupup
dzieki wrozbitko

Gość titok
przepraszam ze jestem poza kolejka aqle mam nadzieje ze mi powrozysz, bede wdzieczna

Gość iugfigu
terazzapytam123 1. Tak ale będziesz musiała na nią poczekać. Zapowiada się długie szukanie pracy, grunt abyś nie "przespała" okaxji kiedy się trafi. 2. Tak ale małżeństwo będzie trudne. 3. Tak.

Gość qdwqd
zalapie sie jeszcze moze?? chialalabym wiedziec kiedy zajde w ciaze-i czy to bedzie dziewczynka czy chlopiec, oraz co z praca? z gory dziekuje!

Gość to moze i ja jadwiga
20maj75 co nowego w kwestii pracy?

Gość doska11111
1.co z praca? 2.ile będę miała dzieci? 3.co ze zdrowiem moim i rodziny?

Gość Aga MK
1. Czy będę w tym roku w związku? 2. Czy zmienię pracę w tym roku? 3. Czy poprawi się moje zdrowie?

Gość Benefia
Proszę, powiedz mi, czy moj kot, ktory zaginał 19 marca jeszce zyje i czy może wróci do domu? Kocur urodził się 22 listopada 2005 roku. Serdecznei prosze...

Gość iugfigu
titok 1. Dla was przypisana została karta kochanków, więc tak, myśli o tobie. 2. Tak, ale musisz wziąć się ostro do nauki. 3. Aby stać się atrakcyjnym dla innych trzeba samemu uważać się za osobę atrakcyjną, prawda? Musisz uwierzyć w siebie, nabrać pewności siebie, ukrywasz swoje piękno i czasami ludzie go nie dostrzegają. 4. Gdy pokochasz siebie, ktoś pokocha ciebie, nie będziesz musiała długo na to czekać.