Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zlinczowana od kilku dni

Moje dziecko bedzie mie 2.5 roku gdy pojdzie do przedszkola,spotkalam sie z

Polecane posty

Gość ,,,,,,,,,
...

Stasia spod monopolowego -- nie wiem co to nazywasz ukladamy, ale malej przedszkole ma taką zasade ,ze dzieci majace mniej niz 3 lata ktore chcą sie dostac do grupy przedszkolnej musża miec potwierdzenie na pismie od Pan w zlobku, ze dziecko nadaje sie do przedszkola,spelnia wymogi takie i owakie, jakie ma braki itd. Jesli by sie nie nadawala, to by zostala w tych 2.5 latkach w zlobku,ale naszczescie nie musiala zostac.Nie mam kolezenskich uladow z jej opiekunkami w zlobu Takie są zasady,

Gość miminkakakosajsoddas
g

Gość Gloriaira
Dziwne, przecież piszą wszędzie że wg zasad na ten rok, dzieci z rocznika 2011 biorą udział w rekrutacji po rekrutacji uzupelniającej, w miarę wolnych miejsc. Więc jakim cudem Twoje jest na liscie/?

Gość miminkakakosajsoddas
faktycznie tak jest. moja odkad poszla do dzieci texz bardzo sie rozwinela. nienauczylabym jej sama tego co przedszkole czy zlobek. teraz zostalo jej to odebrane bo stracilam prace i sie nie dostala.

Zgodnie z wymogami przedszkola.Na pismie z pieczatkami i podpisami,, ze spelnia kryteria aby poszla do przedszkola jako 2.5 latek. Formularz musialy wypelnic panie w zlobku, bo obowiązuja takie reguly jesli by byly braki i przeciowskazania, nie dostalaby sie Inne dzieci nie chiodzily do zlobka ,te ktore sie nie dostaly ,z tych mi wiadomych, a moja chodzila ,uzyskala pozytywną opinie,i poszla dalej

Gość a co to za przedszkole państwo
we i gdzie? bo według polskiego prawa do państwowego przedszkola przyjmowane są dzieci, któe w danym roku ukończyły lub ukończą 3 lata dzieci młodsze chodzą do żłobków i tak jest od zawsze pierwszy raz spotykam się z sytuacją jaką opisujesz i nie bardzo rozumiem czemu to ma służyć

Gość biedne dziecko
od 6 miesiaca w zlobku... Po co ci to dziecko jak i tak sie nim nie zajmujesz, co za matka!

Gość A dziwisz sie kolezankom??
no to ja mam wybitne szczescie- i ja i moja mama wychowywalysmy moje dziecko :P

Stasia spod monopolowego - a to nie jest zadne kolezenstwo, to sa procedury i papierologia,ze Panie w zlobku musza opinie wystawic Ja sie z tymi kobieami nie kumpluje.One musza adekwatnie wypelnic stos pytan i wtedy przedszkole weryfikuje ich odpowiedzi.To jest wymog przedszkola :)

Gość A dziwisz sie kolezankom??
no, najwazniejsze, ze jej zlobek dziecko wychowal i miala problem z glowy.

biedne dziecko a co sie tak bulwersujesz o ten zlobek od 6 misiąca? krzywda dzieicom sie nie dzieje, i to najwazniejsze

Gość nie dzieje się krzywda?
kobieto, minimum do roku dziecko potrzebuje matki bardziej niż kogokolwiek innego na świecie!

Po zlobku dziecko ma mame ,tate ,wiec nie martw sie Na 2 lata bez odwiedzin jej do zlobka nie dalismy :p

Ide malą do wanny wrzucic, i wyszorowac ,bo wlasnie maz skonczył z nią jesc kolacje.Moze pozniej lukne tutaj

Gość krzywdzisz własne dziecko
i jeszcze głupia pinda sie cieszy :P:P:P

Gość niech sie sama umyje
i posprząta po sobie, przecież samodzielna jest :P

Gość fejsi, tu
Córka od znajomej się dostała mimo że ona nie pracuje,tylko jej mąż, z tymże teść sponsoruje przedszkole, także tak to się załatwia drogie panie:-)

Gość fejsi, tu
Nadmienie że miejsc 25 ponad 200 złożonych podań, córka od siostry się nie dostała mimo że oboje rodzice pracują

Gość nie dzieje się krzywda?
nie wyobrażam sobie oddać dziecko 6 miesięczne w obce łapy na minimum 8 h, masakra:O ale każdy robi jak uważa za stosowne:P

Gość w moim mieście nie ma
już problemów z przyjęciem dziecka do przedszkola, miejsc jest dość. Burmistrzem jest kobieta:D

Gość lilulilu
Ale głupie te baby. To że się wkurzyły to ich święta racja, ale bez przesady - żeby dzieci i ich rodziny wyzywać! Masakra jakaś.