Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kskakskakskakska

co zrobić gdy boje sie pierwszego razu?

Polecane posty

Gość kskakskakskakska

mam 20 lat. od paru miesięcy jestem z kimś w związku. coraz częściej myślę poważnie o tym by to zrobić, chce tego. problem w tym, że boję się bólu, jest to silniejsze ode mnie. dla chłopaka będzie to przyjemne a mnie pewnie będzie boleć (wiem, że moją mamę pierwszy raz bardzo bolał). mój facet nie naciska na nic, wiem, że napewno tego chce ale nie mówi nic, więc to nie jest tak, że on mnie zmusza. jak się przemóc żeby się nie bać.. jak to było u Was? :)

Gość logować mi się nawet nie chce
Po prostu to zrobić.

Troche bolu a potem cale zycie przyjemnosci ;) Moze chlapnijcie sobie cos delikatnie na rozluznienie, zadbajcie o mila atmosfere i dobre nawilzenie. Uwierz mi, ze bol podczas tracenia dziewictwa jest niczym w porownaniu np do bolu zeba ;)

ja chciałam się własnie rozluźnić i kupiłam sobie 2 setkę. :D wypiłam, no i miało to nadejść. wytrzeźwiałam od razu jak sobie z tego zdałam sprawę, więc polecieliśmy po następną... po 2 już byłam w stanie to 'przejść', chociaż rozłożenie nóg i moment, gdy przymierzał się do wejścia, bardzo przeżywałam... ale jak już włożył i nic nie czułam, to już tylko leżałam najebana i czekałam, aż skończy :D mało pamiętam zresztą potem. ale 2-3-4-5-(...) raz niepowtarzalnie, za każdym razem CORAZ lepiej...!

Gość kochanka_88
albo z bólem kręgosłupa, który mnie boli od rana bo dźwignęłam coś ciężkiego ;/ boli jak cholera nie mogę z łóżka wstać. Ból trwa chwilkę tylko :) podczas mojego 1 razu byłam tak przejęta, że nawet nie poczułam bólu... powodzenia życzę potem będzie tylko ok :)

Gość kochanka_88
albo z bólem kręgosłupa, który mnie boli od rana bo dźwignęłam coś ciężkiego ;/ boli jak cholera nie mogę z łóżka wstać. Ból trwa chwilkę tylko :) podczas mojego 1 razu byłam tak przejęta, że nawet nie poczułam bólu... powodzenia życzę potem będzie tylko ok :)