Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja bym....

Kiedy spotkałyście swoich mężów ?

Polecane posty

Gość telefonikkk
@14872223 moj maz jest mlodszy ode mnie o 2 lata x x Oooooo :) A w jakim wieku się poznaliście? Podoba mi się chłopak który jest młodszy o 3 lata ode mnie. On ma 25 ja 28 ale on wygląda na jakieś 28-29 a ja na mlodszą.

Gość Liliana 1982
3 lata to jest naprawdę niewielka różnica :) nie przejmuj sie tym tak ważne ze facet jest ok .

Gość 14872223
gdy zaczelismy sie spotykac ja maialam 21 lat ,on skonczone 19. z tym,ze ja wygladalam bardzo mlodo. jak pierwszy raz przyprowadzil mnie do domu,to tesciowa spytala go dlaczego z taka smarkula sie zadaje.eh....wspomnienia. a jestesmy juz razem 25 rok.

Gość Minkaaaa
Na czacie. Też weszliśmy dla jaj. On miał 23 ja 29, dzielilo nas 400 km, do dziś jesteśmy 10 lat po ślubie :)

Gość 14872223
i tez uwazam,ze 3 lata to mala roznica.a dojrzalosc to stan umyslu,a nie metryka. gdy urodzila nam sie corka,maz skonczyl 21 lat. i wiecie ,nawet przez mysl mi nie przyszlo,ze nie sprosta roli ojca. i sie nie pomylilam. teraz chyba jest inaczej. mlodziez chce sie bawic i uwaza,ze na wszystko ma czas. faceci sa bardzo niedojrzali.jak czytam posty typu:zaszlam w ciaza,a moj partmer lat 27-28 mowi,ze nie dojrzal do ojcostwa" to sama nie wiem,czy mam sie smiac czy plakac

Gość to zalezy od dziecka
hah, ja poznalam meza dzieki stłuczce na miescie, uwalilam w jego auto, powiedział,ze sie dogadamy na kawie co z tym zrobic:D i tak sie zaczęło:D

Gość czerwona smutna Róża
ostatnio dobijaja mnie takie tematy. miałam 17 lat, 4,5 roku razem miał być ślub za 2-3 lata i doopa wlasnie się rozstalismy, więc myślałam że już męża swojego znam. ale mam 23 lata i nie jestesmy razem 3,5 miesiąca a ja wlasnie kogos poznalam. jeden drugiego nie zastapi ale trzeba zyc dalej i cieszyc sie z kazdego dnia czy z mężem czy bez :P

Gość czerwona smutna Róża
to tak a propo tych co wczesniej pisaly ze maja 22 lata i nie spotkały miłości ;)

Gość ja swojego meza poznalam
w Czestochowie w klasie maturalnej:), tez byl ze swoja klasa na wycieczce,mieszkal 30 km ode mnie a pozalismy sie az w Czestochowie:D

Gość jak mialam
19 lat,to przyszedl do burdelu gdzie pracowalam... Jestesmy juz razem 5 lat z czego pare miesiecy po slubie . Milosc Mozna znalezc wszedzie :-)