Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chora chorsza

nie mogę wyzdrowieć

Polecane posty

Gość chora chorsza

i tak od 4 czy już nawet pięciu tygodni stale jestem chora. boli mnie gardło, mam stan podgorączkowy (chociaż dla mnie 37,5 s.c. to już gorączka, bo norma u mnie to 36,2) mam 2-3 dni, ze czuję się lepiej, a potem znów mnie łamie, rozkłada, scina z nóg. brałam antybiotyk (1000mg) przez 7 dni i nic nie lepiej. różne rutinoskorbiny i inne fervexy też przerabiałam, ale boli mnie po tym żołądek :( czy ktoś też tak ma? jak się wyleczył, co pomaga? Będę bardzo wdzięczna,za odpowiedzi będę bardzo wdzięczna za jakieś rady bo już nie mam na to siły

Gość chora chorsza
halo!!! bo umrę

Gość nalewka pomarańczowa
czosnek, miód, cytryna, witaminy z grupy B, tran, a nie gripexy. No i pora chyba do lekarza po jakiś antybiotyk, bo to za długo się ciągnie.

Gość kiiiiiiiiiiiiiiiii
mnie też często coś bierze, leki nie pomagają za bardzo, najbardziej jedzenie dużej ilości owoców i warzyw świeżych (nie gotowanych!) jogurty, herbata z ogromną ilością cytryny i miodu, mleko z czosnkiem i miodem, picie szałwii i tymianku. Naprawdę kupowanie witamin w aptece mało co daje, lepiej tą kasę zainwestować w owoce i warzywa i jeść ich tonami, dostarczysz więcej witamin niż suplementami z apteki.

Gość nerwica albo depresja zimowa..
chyba twoje ciało ma dosyć zimy, ciężkich ubrań, braku owoców i warzyw. Wyjdź do ludzi, obowiązkowo GODZINA spaceru dziennie i myśl pozytywnie!!!!!!