Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ale się boję jestem psychiczną

Czy jeśli w 5 tyg mam już mdłości to znaczy że będzie coraz gorzej?

Polecane posty

Gość Ale się boję jestem psychiczną

Czy one się nasila ? Wiem że to głupie pyt bo skąd macie to wiedzieć, ale może ktoś wie?;-D

Gość millinn
Mnie się nasiliły,pij na czczo wodę niegazowaną z sokiem z cytrynki,odczekaj 15-20 minut i dopiero wstań. Pomaga ;-)

Gość u mnie się nasiliły
i trwały do 16 tygodnia, przepraszam, ale nie mogę Cię pocieszyć, ciut pomagała herbata z cytryną i imbirem, ale po kilku tygodniach na imbir też nie mogłam patrzeć...

Gość i po co to
ja wymiotowałam prawie do ostatniego dnia 5 miesiąca ciązy, a wymioty zaczęły się w 6tc także wszystko przed Tobą, jednak nie jest powiedziane, ze tak dlugo Ciebie będzie trzymało, choć wymioty nie są straszne gorsze są wlasnie mdłości :)

Gość i po co to
i to bywało, ze tydzień czasu wymiotowałam po kilka razy dziennie potem 1-2 dni przerwy i zaś to samo, no ciąża nie zawsze nas oszczędza ... ale warto było :)

Gość małamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Mnie też się nasiliły. Miałam aż do 6 msc. Cytryna u mnie odpadała bo miałam potworną zgagę. Jedyne co jadłam to kanapki z pomidorem. Reszta wzbudzała u mnie wstręt i mdłości.

Gość z tym cukrem
Też cie nie pociesze. Do 16 tyg mdlosci , bole glowy gdy tylko lekko podnosilam glowe z lozka na sama mysl mnie skreca.Piekielna zgaga prawie przez cala ciaze masakraaa.

Gość streskop1
a mnie mdlilo caly 4 tydz. w 5 tyg juz nic

Gość zonaKraka
Pocieszę Cię tylko że mi po 12 tc minęło jak ręką odjął, aż się martwiłam czy wszystko ok bo wstałam rano bez "bujania" w żołądku... Hm, było gorzej, ale ja pierwszy trymestr miałam w paskudne upały, jak musiałam wyjść z domu wychodziłam z woreczkiem w torebce i, niestety, nieraz się przydawał... Nudności całodzienne, wymioty min. jeden raz dziennie... Metody babcine i medyczne różne, może znajdziesz coś co pomoże.

Ja dostałam mdłości chyba w 4 tc i skończyły się około 25go. Mdłości miałam całymi dniami, pomagała zupka chińska, ogórki kiszone - miałam je zawsze przy sobie:)

Gość a ja cie nie pocieszę
termin miałam na wczoraj, a mdłości mam od samego początku ciąży aż do dzisiaj, przez te 9 miesięcy bywały tygodnie że było mi lepiej, ale ogólnie tragedia, w tym momencie na mdłości nie pomaga mi już nic za to przy zgadze mdłości to pikuś

Gość wy nie czytacie ze zrozumienie
ja miałam mdłości i niepowściągliwe wymioty do 3 miesiąca - sporo leżałam z tego powodu w Szpitalu. Zaczęło sie od lekkich mdłości (u mnie trwały 24h na dobę), potem wymioty i było coraz gorzej :( Masakra. Ale wiele kobiet ma tylko poranne mdłości, jak coś zjedzą to jest lepiej i nie wymiotują. Mi tam przeszło wszystko książkowo, jak ręką odjął w 3 miesiącu ale poznałam w Szpitalu dziewczynę, która żygała do samego rozwiązania. Reguły nie ma

Gość wy nie czytacie ze zrozumienie
wymioty raZ dziennie? Zazdroszczę - ja zygałam co pół godziny, nawet w nocy się budziłam na to cholerne zygoletto. Zgaga... nie da się opisac. Katusze. Ale było, minęło

Gość pimpermus
Pozyjesz zobaczysz. Ja w obu ciazach mialam tylko mdlosci,nie wymiotowalam ani razu. zaczely sie w pierwszej ciazy w 7 tyg i trwaly do 13, w drugiej 6-17 i byly bwrdziej nieprzyjemne niz w pierwszej,ale moze to dlatego,ze nie mialam jak ich 'przespac' - bo musialam zajmowac sie starszym dzieckiem. ale naprawde bylo ok,nie mam na co narzekac. polecam diete dla wrzodowcow - i jesc malutko,a czesto,nawet jak odrzuca. no chyba ze jest reakcja wymiotowa -wtedy to nie wiem

mi się zaczęły mdłości i wymoty w połowie 6tc i trwały do 17tc.. myślałam że zejdę z tego świata. Teraz w 20tc mam głównie mdłości i zdarzyło się też puścić pawia z samego rana. Najgorsze są mdłości. Nie ma nic co by mi pomogło. Bleeeee...

Gość Liliana 1982
Mdłości i wymioty od 6 do 17 tc . Pomagała tylko cola . Nigdy w życiu nie czułam sie tak źle jak wtedy . Później było lepiej .