Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkoiohooi

Jestem wysoka, ladna, wychudzona, mam swietny gust, umysl scisly a cpam

Polecane posty

Gość kkkkoiohooi

i niszcze siebie na wszelkie sposoby. gdzie tu sens ,gdzie tu logika

Gość 53454efsd
jest coś więcej

Gość jedną nogą w rowie
Jakie to proste. Sens twojej sytuacji jest umiejscowiony tam, gdzie ciebie w ogóle nie ma, czyli w twoich uczuciach. Nie bierzesz ich pod uwagę, oszukując się, że sferą intelektualną, urodą i czym tam jeszcze się sama przed sobą chwalisz, możesz wytyczyć sobie sens życia, de facto odwracając się od samej siebie. Ciekawostką w tym jest, że tzw: umysły ścisłe, często nie biorą w swej rzekomo ścisłej analizie własnej sytuacji, czynnika emocjonalnego, który jest elementem niezbywalnym ludzkiej natury. ps "wychudzona" widzę tu raczej wpływ indoktrynacji mediów, niż przejaw dobrego gustu i samodzielności myślenia

Gość kkkkoiohooi
wplyw anoreksji :) biore pod uwage uczucia przez nie chyba tak mam , bo nie potrafie sie do nich przyznac

Gość tosienazywas
autodestrukcja wiem

Gość kkkkoiohooi
ale człowiek, rodzac sie nie moze moze miec chyba zakodowane, ze musi sam siebie zniszczyc

Gość jestes uzalezniona
psychicznie i fizycznie do tego pernamentnie niedozywiona wiec nawet ty sama nie myslisz racjonalnie wpadlas z bledne kolo

Gość kkkkoiohooi
zawsze mysle racjonalnie, nawet jak histeryzuje, bo musze sie nacpac, yo potem racjonalnie sobie wszystko tlumacze :D (A bo jestem przed okresem, bo matura niedlugo itd) uzalezniona fizycznie nie jestem na pewno, w dzien zadnych objawow fizycznych nie mam, wiec to niemozliwe, zeby tylko w nocy mi sie 'glod' zalaczal

Gość scieramkurze
grunt to umiejętność samousprawiedliwiania się